Igale maitsele 

Kuidas te oma seadmeid ka ei paiguta: see on alati harmooniline. Teie jääte paindlikuks – teie köögikujundus järjekindlaks: üksteisele täiuslikult häälestatud seadmete esipaneelid loovad alati harmoonilise üldpildi, ükskõik, kuidas seadmed ka ei paigutata. Kombineerige horisontaalselt panoraamdisaini, vertikaalselt tornidisaini, T-disaini või keskel “CubiQ” disainiga. Paindlik ja sobitub täpselt teie ruumide ja nõudmistega. 
Panoraamdisain
Täiesti ühel joonel. Horisontaalse paigutusega silmade kõrgusel on teil kõigest parim ülevaade ja maksimaalselt mugav juurdepääs kõigile seadmetele. Esteetiliselt veenev: elegantne joon teie köögikujunduses.
T-disain
Kõige jaoks avatud. Kas võib natuke rohkem olla? T-disainiga annate viiele seadmele sümmeetrilise paigutuse. Selle kõrvale ja kohale jääb palju ruumi köögimööbli jaoks.
Tornidisain
Vertikaalis täiuslik. Küpsetusahi, auruahi või kombiseade: tornidisainiga saavutate seadmete tõhusa paigutuse ja hea kasutatavuse.
“CubiQ” disain
Kontsentreeritult kombineerimine. Kõik täiuslikult silma all: ruudukujulise paigutusega loote kontsentreeritud kokkamiskire ja seadmete mugavaks kasutamiseks vajaliku kõrguse.
* Varustatus sõltub mudelist