Lihtsalt võluge 

Kas kala on võimalik küpsetada jääplokis? See on vaid üks paljudest küsimustest, millega tegeleme iga päev. Sest vaid siis, kui kaaluda võimatut, saab kliendi jaoks võimalikuks teha 1000 uut võimalust. Alates elektrilisest nõudepesumasinast, integreeritud auruahjust kuni soojendussahtlini on “Miele” seadmed aastakümneid püstitanud uusi teetähiseid. Ning me püstitame neid alates aastast 2019 7000. PÕLVKONNAGA uuesti. Arvukate uuendustega, mis ei tohi ühestki kaasaegsest köögist enam puududa. 
Kala jääs 
Dialoogküpsetajaga leiutasime täiesti uue kokkamisviisi. Sest “M Chef”-tehnoloogiaga küpsetatakse toiduaineid kogu ulatuses, mitte väljastpoolt sissepoole nagu seni. Nii on tõesti võimalik kala jääplokis küpsetada, ilma et see sulaks. Ainulaadne tehnoloogia, mis inspireerib ühtviisi nii hobi- kui ka tippkokkade loomingulisust ja laseb neil saada tõelisteks võluriteks. 
“TasteControl” 
Ka 7000. PÕLVKONNA tavapärased küpsetusahjud loovad kokkamisel uusi vabadusi. Näiteks “TasteControl” takistab küpsetusahju ukse automaatse avamisega soovimatut edasiküpsemist ning säilitab seega alati kindlalt ja usaldusväärselt soovitud küpsusastet, nii et teie saate rahulikult tegeleda oma külalistega. 
“FoodView” 
Ja tänu “FoodView'le” saate toitu küpsetusahjus asuva kaamera abil alati silma all hoida, isegi kui te ei ole parajasti kodus. Seejuures saab temperatuuri ja aega telefonirakenduse abil mugavalt juhtida. 
Neid ja muid meie majast pärinevaid uuendusi, millel on märgis “Exklusiv bei Miele”, soovime teile järgmistes peatükkides põhjalikumalt tutvustada. 
* Varustatus sõltub mudelist