Sama individuaalne kui teie

Miele pakub mikrolaineahjusid kahel põhilisel kujul: nišši sisseehitatuna või eraldiseisva seadmena. Ajatu disaini ja intelligentsete kasutusfilosoofiatega sobituvad need sujuvalt teie köögidisaini. Miele pakub lisaks küpsetusahjusid lisanduvate mikrolainefunktsioonidega. Need leiate peatükist "Mikrolaineahjuga küpsetusahjud".
Miele TopControl integreeritavad seadmed
Miele mikrolaineahjud ülemise juhtpaneeliga omavad unikaalseid eeliseid. Nad on köögikujundusse paindlikult kohaldatavad, kuna neil on ideaalne disainihomogeensus teiste Miele integreeritavate seadmetega. Seadme uks on – nagu küpsetusahjul – eestpoolt allapoole avatav. Tänu üleval asuvale juhtpaneelile on siseruum mahukam.
Mile SideControl integreeritavad seadmed
Alternatiiv TopControl-seadmetele on mikrolaineahjud klassikalise, küljel asuva juhtpaneeliga. Need SideControl integreeritavad seadmed on vertikaalselt teiste Miele integreeritavate seadmetega kombineeritavad või eraldi installitavad. Seadme uks avaneb küljesuunas.
Eraldiseisev seade
Teil puudub kapinišš integreeritavaks mikrolaineahjuks? Siis on Miele eraldiseisev mikrolaineahi õige valik. Te saate selle lihtsalt tööpinnale paigutada.
* Varustatus sõltub mudelist