Praadimine pole kunagi olnud lihtsam

Täiuslikud tulemused
Optimaalne praadimise temperatuur saavutatakse kiiresti pärast ühe praadimisastme valikut kolmest ning seda kinnitab helisignaal. Kui olete temperatuuri valinud, hoitakse seda kogu protsessi vältel. Tüütu võimsusastmete reguleerimine jääb ära.
Paindlikult kasutatavad
TempControli saab kasutada iga meeldiva induktsioonpanniga. Nii ei pea uusi keedunõusid muretsema. Ümmargust TempControli keedutsooni saab vajadusel seadistada ka tavapäraseks kasutuseks, nt toiduvalmistamiseks.
Lihtsalt kasutuses
Valikus on kolm praadimisastet erinevate temperatuuri vahemikega. Nii saab kõiki toite suurepäraselt valmistada. Paljud road vajavad täiendamiseks kastet, nt bolognese või liha tükid. TempControl reguleerib temperatuuri valitud keeduastme järgi. Nii jäävad pritsivad kastmed minevikku.
Kõrge ohutus
TempControl takistab usaldusväärselt õli ja või ülekuumenemist pannil. Esiteks on see väga ohutu ja teiseks hoitakse alati küpsetavate toiduainete temperatuuri – miski ei kõrbe.
Soojashoidmine Plus
Kõigil “Miele” induktsioonpliidiplaatidel on soojashoidmise funktsioon, millega hoitakse toidud optimaalsel serveerimistemperatuuril. “TempControl” võimaldab peale selle külmade toitude, nt pajaroogade õrna soojendamist ilma kõrbemiseta ja kinni jäämiseta.
* Varustatus sõltub mudelist