Miele tööfilosoofia teeb söögitegemise lihtsaks

EasyControl Plus
Tsentraalse pluss/miinus klahviga saab intuitiivselt valida kõik keedukohad. Eriti mugav: lihtne keedutsoonide kasutamine ja ajaseadistused.
Otsevalik
Keskse numbrireaga juhite kõiki keedutsoone. Võimsusastmeid ja aegu on võimalik otse, kiiresti ja vaistlikult valida. Eriti mugav: taimeri aegade lihtne reguleerimine.
Otsevalik Plus
Ka siin saab võimsusastmeid ja aegu kiirelt ja intuitiivselt valida. Iga keedutsooni taga on rida taustavalgustusega numbreid. Kui ahi on välja lülitatud, pole numbreid näha, et seadme välimus oleks puhas ja elegantne.
Nupuga juhtimine
Saate nupuvajutusega intuitiivselt ja kiirelt valida võimsusastmed ning ajad. Igal keedutsoonil on eraldi nupp, millega on väga lihtne valikut seadistada.
"SmartSelect"
Võimsusastmeid saab valida eriti kiirelt ja intuitiivselt. Iga keedutsoonil on kollase taustavalgustusega numbrijada. Nii on igast suunast tagatud hea nähtavus. Lühitaimeri ja automaatse väljalülituse eraldi valimine ning kolmekohaline näidik võimaldavad taimeriaegu veelgi mugavamalt seadistada.
“SmartSelect White”
Sellel juhtimissüsteemil on samad mugavustunnused nagu “SmartSelectil”. See on täiulikus harmoonias 6000. põlvkonna integreeritavate seadmete disainiga. Valged näidikud on eriti kontrastsed ja seeläbi on neid mugav lugeda.
* Varustatus sõltub mudelist