Täpselt õiged raamid teie kokakunstile

Klassika – roostevabast terasest gaasipliidiplaadid
Klassikalisi roostevabast terasest gaasipliidi plaate täiustab suurepärane disain, mis annab pliidiplaatidele professionaalse iseloomu. Koos mahutipeegliga on näha roostevaba terase tooni lüliteid esiküljel. Jaotatud pinna potikandjad võimaldavad hõlpsat pottide liigutamist ning neid on tänu emailikihile võimalik hõlpsasti puhastada.
Integreeritud – lamedad gaasipliidiplaadid
Professionaalsetel roostevabast terasest gaasipliidi plaatidel on erakordselt lame disain, mis sobitub suurepäraselt köögikeskkonnaga. Kvaliteetsed emailitud malmist pottide hoidjaid võib pesta nõudepesumasinas. Kasutada metallist lüliti abil. Lamedad roostevabast terasest gaasipliidi plaadid on varustatud nutika kõrgklassi elektroonikaga. Nii on teil kvaliteetsed funktsioonid nagu QuickStart ja GasStop& ReStart.
Elegantsed – klaaskeraamikast gaasipliidiplaadid
Keraamilise klaasi baasil valmistatud gaasipliidiplaadid on väga elegantsed. Kvaliteetsed emailitud potitoed sobivad ühelt poolt pesuks nõudepesumasinas ja pakuvad teiselt poolt rohkelt ruumi ja kindlat paigalhoidu – ka suurtele keedunõudele. Ehtsast metallist lülitite kasutamisel saate tunda Miele kvaliteeti. „Elegantsetel” on juba alates keskmisest klassist intelligentne elektroonika, mis pakub taimeri ja teiste omaduste abil suuremat mugavust.
* Varustatus sõltub mudelist