Erilistega söögi tegemine

Barbeque grill
Grillil saab liha, kala või aedvilja eriti maitsvalt küpsetada. Kahe eraldi reguleeritava grillimisalaga saate kuumuse juurdevoolu individuaalselt juhtida, st samaaegselt grillida ja soojas hoida. Teie maitse järgi: grilli kasutamisel veetäitega saab teie toit eriti mahlane. Kasutage ka laavakive, siis on tagatud grillitud toidule omane grillimisaroom.
"Teppan Yaki”-plaat
Roogasid valmistatakse otse kuumal roostevabal pinnal. “Miele” “Teppan Yaki” plaat on varustatud kahe eraldi kasutatava kütteahelaga: tänu sellele saate samal ajal mitut rooga eri temperatuuril valmistada või soojas hoida.
Fritter
Krõbedate, rikkalike toitude armastajatele on fritüür täpselt sobiv. Saavutatud sihttemperatuuri näidik hoolitseb parima küpsetustulemuse ja ohutu valmistamise eest. Nii et teki akrüülamiide. Te ei pea oma fritüüris vaid õli kasutama. Sellega saate ka valmistada oma lemmikmakarone kiiresti ja lihtsalt.
Kaal
Kaal harmoneerub ideaalselt "ProLine"-sortimendiga. Pind on mustaks toonitud karastatud klaasist, millele võib asetada ka kõvu esemeid. Kaal on kontrastse ekraani ja praktilise taarafunktsiooniga.
* Varustatus sõltub mudelist