Igaks tööolukorraks ideaalne asetus.

DAD 4x40 “Black Levantar”
Õhupuhastite tipptase nii vormilt kui funktsionaalsuselt, võimalik paigaldada mistahes sisekujundusega kööki. Kerge nupuvajutusega saate tööpinda integreeritava õhupuhasti välja viia ja tööle panna. Tööpinda integreeritav õhupuhasti tõmbab toiduvalmistusaurud ja lõhnad koheselt sisse. Kui te õhupuhastit enam ei vaja, saate selle taas kerge nupuvajutusega tööpinna sisse viia.
DA 4208 V D / DA 4248 V D “Puristic Varia”
Reguleeritava kõrgusega õhupuhastiga “Varia” lahendab “Miele” vana tuntud probleemi: kui õhupuhasti on liiga kõrgel, ei ole äratõmme optimaalne; kui see on liiga madalala, takistab see vaadet pliidiplaadile ja mõjutab köögi üldmuljet. “Miele” õhupuhasti “Varia” liugleb nupuvajutusel kuni 30 cm üles või alla. Nii saab selle ergonoomiliselt igasuguse pikkuse jaoks kohandada. Ning teie naudite alati vaba vaadet pliidiplaadile ja eluruumile.
DA 7378 D “Aura 4.0 Ambient”
Kui “Miele” saarõhupuhasti “Aura 4.0 Ambient” on välja lülitatud, naalduvad tiivad tihedalt vastu ümmargust õhupuhasti korpust. Kui lülitate õhupuhasti sisse, avanevad tiivad mootoriga ja moodustavad elegantse ovaalse kuju. Selle muutumisega suureneb aurude kogumisruum sisemuses – nii saab veel rohkem toiduvalmistusaure kokku koguda. Tiibadesse ehitatud aurujuhtimiselemendid toetavad optimaalset äraimu. 
* Varustatus sõltub mudelist