Miele õhupuhastite intuitiivne kasutamine

SmartControl  
Kvaliteetne ja funktsionaalne: nautige mugavat juhtimist kollase näidikuga puutepaneelilt. See kohandub oma värvi ja kasutuspõhimõtte poolest optimaalselt Miele pliidiplaatidega, millel on SmartSelect, ja sobib täiuslikult kasutamiseks Con@ctivity ja Miele rakendusega.    
ComfortControl 
Pealetrükitud Miele ComfortControli puutepaneeliga saate mugavalt teha kõige erinevamaid seadistusi. Lülitage õhupuhasti sõrmepuudutusega sisse või välja või valige ventilaatoriaste. Ka valgustust saab nii kohandada. Sõltuvalt mudelist saab ComfortControli kasutada Con@ctivity ja Miele rakendusega. Siis saate lisaks seadistada järeltööaja või avada filtri näidu. 
EasySwitch 
Ükskõik, kas soovite seadistada Miele õhupuhastil sobiva ventilaatoriastme või valgustuse – EasySwitchi juhtimisega on kõik põhifunktsioonid puutenuppudega valitavad. Tänu meeldivale tunnetusele on juhtimine eriti kiire ja hõlbus. Sõltuvalt mudelist on kasutamine võimalik Con@ctivity ja Miele rakendusega. Siis saab lisaks seadistada järeltööaja või avada filtri näidu. 
SmartControl White 
Esmaklassiliselt kasutatav: juhtige õhupuhastit elegantse, valge näidikuga puutepaneelilt. See kohandub oma värvi ja kasutuspõhimõtte poolest optimaalselt Miele pliidiplaatidega, millel on SmartSelect White, ja sobib täiuslikult kasutamiseks Con@ctivity ja Miele rakendusega.
* Varustatus sõltub mudelist