Külmikud, sügavkülmikud ja veinikapid

Luksuslik disain ja tehnika suures mõõdus

Muljetavaldav optika
Juba MasterCoolile pilgu heitmisel on näha, millise täpsuse ja hoolega on üksikud materjalid välja valitud ja neid töödeldud. Piiramatu detailiarmastus, mis peegeldub jäljendamatus optikas.
Saavutamatu kvaliteet
Täpsuse ja hoolega kõrgeima kvaliteedini. Ja see algab juba õige materjali väljavalimisega. Kvaliteetsed klaasalused, kriimustuskindel plastmass ja suured alumiiniumraamid tähistavad kõrget kvaliteeti. Teadmine ja kogemused annavad toodete kõrgklassi väljatöötamisel nõu.
Täiuslik disain
Siseruumi ainulaadsed lahendused vastavad kõigile soovidele. Horisontaaljooned rõhutavad puhast disaini. Siseruumi ajatu disain toetab seadme täiuslikku, katteta valgustust.
Suurim mugavus
MasterCooli külmutusseadmed pakuvad teile päevast päeva suurimat mugavust, näiteks optimaalseid võimalusi toiduainete säilitamiseks, jää ja vee väljastamist, säravat valgustuskontseptsiooni ja hõlpsat juhtimist. MasterCooli külmutusseadmed vastavad igas valdkonnas kõrgeimatele nõudmistele.
Suuremahulise MasterCool integreeritud seadme arendamisega seab Miele uue mõõdupuu. Kvaliteetne disain, hämmastav uuenduslikkus ja jäljendamatu mugavus ühenduvad külmutusseadmete kõrgklassis. MasterCooliga kogete naudingut ja mugavust täiesti uuel tasemel. Teie individuaalse kombinatsiooni jaoks on saadaval suur valik erineva laiusega seadmeid, külmikust kuni veini tempereerimise kapini.
BrilliantLight seab uusi standardeid MasterCooli sarja siseselt. Arvukad LED-ribad valgustavad külmkambri igat nurka ning esitlevad külmutatud toiduainet täiuslikus valguses.
* Varustatus sõltub mudelist