Tippklassi disain ja tehnika suures formaadis

Ainult Mielelt
Ainult Mielelt
Ainult Mielelt
Ainult Mielelt
Ainult Mielelt
Ainult Mielelt
Ainult Mielelt
Ainult Mielelt
Muljetavaldav optika
Juba MasterCoolile pilgu heitmisel on näha, millise täpsuse ja hoolega on üksikud materjalid välja valitud ja neid töödeldud. Piiramatu detailiarmastus, mis peegeldub jäljendamatus optikas.
Ainult Mielelt
Saavutamatu kvaliteet
Täpsuse ja hoolega kõrgeima kvaliteedini. Ja see algab juba õige materjali väljavalimisega. Kvaliteetsed klaasalused, kriimustuskindel plastmass ja suured alumiiniumraamid tähistavad kõrget kvaliteeti. Teadmine ja kogemused annavad toodete kõrgklassi väljatöötamisel nõu.
Täiuslik disain
Ainulaadsed siseruumiomadused täidavad kõik soovid. Horisontaalne joon täiustab puhast stiili. Siledaid valgeks lakitud siseruumi seinu on võimalik hõlpsasti puhastada ning need toetavad veatut seadme valgustust.
Ainult Mielelt
Suurim mugavus
MasterCooli külmutusseadmed pakuvad teile päev-päevalt suurimat mugavust ning optimaalset toiduainete säilitamise võimalust, jää ja vee väljastamist ning suurepärast valgustuskontsepti või kiiret kasutatavust. MasterCooli külmutusseadmed täidavad ka kõrgeimaid ootusi.
Suuremahulise MasterCool integreeritud seadme arendamisega seab Miele uue mõõdupuu. Kvaliteetne disain, hämmastav uuenduslikkus ja jäljendamatu mugavus ühenduvad külmutusseadmete kõrgklassis. MasterCooliga kogete naudingut ja mugavust täiesti uuel tasemel.
Ainult Mielelt
* Varustatus sõltub mudelist