Millist disainiseeriat eelistate?

Soovite nautida värskelt jahvatatud ubade aroomi? Kõigist maailmas leiduvatest kohviubadest ja teesortidest ise oma lemmikud välja valida? Siis on "Miele" eraldiseisvad täisautomaatsed kohvimasinad CM6 ja CM7 täpselt teie jaoks. Siin saate kõiki parameetreid täiuslikult oma maitsele vastavalt seadistada. "Miele" eraldiseisvaid seadmeid on võimalik paigaldada köögis pea igale poole – või ka elutuppa, talveaeda, kus iganes soovite nupuvajutusega lõhnavat kohvi nautida.
CM7
“Miele” CM7 on tehtud nautijatele, ka selle disain. Väärikas korpus kujundati selges vormikeeles klassikaliste käpaga kohvimasinate stiilis. Puristlik mulje ja kvaliteetne materjal muudavad CM7-e köögi ja kontori ehteks. See on saadaval obsidiaanmusta ja säravvalgena.
CM6
Ka kompaktsem CM6 üllatab elementaarse vormikeelega. Markantset disaini toonitab atraktiivselt värviline kontuur ja see teeb kohvimasinast iga köögi tähe. Valige värvivariantide obsidiaanmust, lootosvalge ja grafiithall seast.
“CM Touch”-juhtimine
Tänu mugavale “CM”-puuteekraanile on CM7 käsitsemine eriti lihtne ja intuitiivne. Saate lemmikjooke valida ja kohandada vaid mõne sõrmepuudutusega. Samal ajal on ekraan tänu selgele, valgele kirjale mustal taustal väga kergesti loetav ja samas diskreetne.
“DirectSensor”-juhtimine
"DirectSensor" juhtpaneel modernse "Touch"-funktsiooniga pakub suurimat mugavust. Kõik juhtelemendid on paigutatud ülevaatlikult neljarealisele selge tekstiga ekraanile, navigeerimine on lihtne ja intuitiivne. Valige oma lemmik kohvijook neljast põhisümbolist ühe abil, nupuliistult ekraani all saate vahetult valida oma lemmik-lisafunktsioonid.
CM5
Uus mudeliseeria CM5 veenab seest uuendusliku tehnika ja väljast eksklusiivse disainiga. Kas tagasihoidlik grafiithall, klassikaline obsidiaanmust või temperamentne põldmarjapunane: kompaktne eraldiseisev kohviautomaat pakub piisavalt ruumi teie individuaalsuse avamiseks. Veelgi enam ekstravagantsust pakuvad eksklusiivse “PeralFinish”-viimistlusega grafiithall ja roosakuldne variant.
Väärtuslik. Matt. Must. – Meie preemiummudeli “CM 7750” kogu esikülg on mustast galvaniseeritud alumiiniumist. Vastupandamatult ilus pind, mis on iseloomulikult teistsugune ning jääb silma absoluutse kvaliteediga. Galvaniseeritud esiküljed vaimustavad ka mudeli “CM 7350” puhul alumiiniumi ja mudeli “CM 7550” puhul “CleanSteeli” näol.
* Varustatus sõltub mudelist