“Miele” kõrgeim kvaliteet pika kasutusea heaks

Mootori vastupidavuskatse: nii vastupidav.
Meie tolmuimejatelt eeldame suurimat vastupidavust esimesest viimase päevani. Intensiivse vastupidavuskatsega lülitatakse seade pidevalt sisse-välja, et kontrollida Miele mootorite seisukorda.
Tugevuse katse ‒ nii robustne
Tegelikus elus peab Miele tolmuimeja vastu pidama paljudele uksepiitadele ja põrgetele ‒ selles katses koguni 16 500 korda järjest. Miele korpus ja lenksukontroll tõestavad oma vastupidavust.
Kaabli kerimise katse ‒ nii usaldusväärne
Miele võrgukaablit keritatakse 10 000 korda lahti ja uuesti kokku. Alles siis oleme rahul ja täiesti kindlad, et see toimib sama veatult ka teie kodus.
Torukatse ‒ nii vastupidav
Miele imitorusid pööratakse laboris 120 000 korda ja venitatakse 5 kg raskustega. Nii saate Miele tolmuimejat mureta enda järel tõmmata.
Põrandaotsaku katse ‒ nii kestev
“Miele” põrandaotsak peab hakkama saama 1000 km erinevate põrandakatetega, mis on sama pikk maa kui Berliinist Pariisi. Seejuures ületab see 40 000 korda vaibaga kaetud ukseläve.
Käepideme katse ‒ nii paindumatu
Miele tolmuimejate käepidet koormatakse 5 kg raskustega ning tõstetakse ja langetatakse 120 000 korda. Pidevalt mõjuvate koormuste all peab käsipide kahjustumatult kestma.
Ükski igapäev ei ole nii ränk nagu Miele tootekatsed: enne Miele tolmuimejate seeriatootmisse laskmist peavad nad läbima meie katselaborite püsikoormuse testi.
* Varustatus sõltub mudelist