Ideaalne tolmu imemine

Ideaalne tolmu imemine
Kuna iga korter ja maja on erinevalt sisustatud ning individuaalsed eluolukorrad erinevad oluliselt, pakume teile suurt valikut tolmuimejate lisatarvikuid. Nii saate Miele tolmuimejat isiklike vajadustega sobitada. näiteks sobivad põrandaotsakud ja -harjad teie põrandakattele ja eriline lisavarustus erinevatele pindadele. Ka raskesti ligipääsatavad vaheruumid või kapipealsed on ilma tülika kummardamise või ronimiseta kergesti puhastatavad. Tolm ei paisku õhku ning seda kogutakse usaldusväärselt.
Miele sulgeb tolmu kindlalt
Miele Air Clean filtersüsteem, mis koosneb Miele originaalsest tolmukotist, mootorikaitsest ja heitõhu filtrist, tagab suure hügieeni. Miele originaalsete lisatarvikute kasutamisel Miele tolmuimejaga väheneb peentolmu sisaldus õhuruumis oluliselt. Kõigi komponentide koosmõju garanteerib rohkem kui 99,9%* peene tolmu filtreerimise. Pärast tolmuimemist on siseõhk puhtam kui varem!
Vastavalt standardile IEC 62885-2 AirClean-filtrisüsteemiga varustatud Miele seadmete kasutamisel * Varustatus sõltub mudelist