Tervislik

Mainekate Gießeni ja Koblenzi/Landau ülikoolide teadusuuringutes kinnitatakse, et aurutamisel on traditsiooniliste valmistusmeetoditega võrreldes olulisi eeliseid.
C-vitamiini sisaldus brokolis
Auruahjus valminud brokolis on keedetud brokoliga võrreldes 50% rohkem C-vitamiini.
C-vitamiini sisaldus paprikas
Aurutatud paprikas on keedetud paprikaga võrreldes üle 25% rohkem C-vitamiini.
Paprikas leiduvad mineraalained ja mikroelemendid
Auruahjus valminud paprikas on sama palju mineraalaineid kui toores paprikas. Võrdluseks: vees keedetud paprikas on umbes 45% vähem toitaineid kui toores.
Aedvilja meeleelamuslik tulemus
Laborikatsetes hinnati teadusliku punktisüsteemi järgi nelja naudingukvaliteedile olulist kriteeriumi: välimus, maitse, lõhn ja konsistents. Ühene tulemus: aurutamine on juurvilja valmistamise kõige maitsvam ja tervislikum viis – olenemata sellest, kas kasutatakse värskeid või sügavkülmutatud tooteid.
Kala meeleelamuslik tulemus
Säästvalt auruga valmistades säilitab kala oma struktuuri ja tüüpilise maitse. Siin ilmneb selgelt Miele auruahju ülekaal.
* Varustatus sõltub mudelist