Välise auru tootmisega ideaalse tulemuseni

"MultiSteam"*
MultiSteam on ideaalne välise auru tootmise edasiarendus. Seda tehnoloogiat rakendab Miele kõigis 45 cm kõrgustes aurutites. See on sobitatud just suure küpsetuskambri nõuetele. Võimas aurulooja (3,3 kW) loob auru kiiresti, mis viib kiire kuumenemiseni küpsetuskambris. 8 auru sissepääsu augu sobitamine ja paigaldamine spetsiaalselt arendatud moodulis mõjutab auru kiiret jaotumist küpsetuskambris. Tulemuseks on võrdsed küpsetustulemused, garanteeritult ideaalne eine nauding.
MonoSteam
See aurusüsteem sobib ideaalselt väiksema küpsetuskambriga auruahjudele. Aurugeneraator paikneb selle tehnoloogia puhul veenõus. Aur juhitakse auru sisselaskeava kaudu küpsetuskambrisse.
PowerSteam
Originaal. Oma kiire aurutootmisega äratab esimene kodus kasutatav aurutehnoloogia imestust ka 30 aastat hiljem. Nii on kuumenemisaeg tänu väikesele küpsetuskambrile ja võimsale 5,0 kW aurugeneraatorile väga lühike. Küpsetamine rõhu all kuni 120 °C juures tagab lühimad küpsetusajad, mida auruga toiduvalmistamisel on võimalik saavutada. Seetõttu on PowerSteam-tehnoloogia auruahjude kompromissituim tõlgendus.
Patent: EP 2 469 191 B2 * Varustatus sõltub mudelist