Piirideta nauding

Aurutamine ajaloos
Kust pärineb üldse aurutamise idee? Tänapäevase aurutamise juured on Hiinas, kus auruga toiduvalmistamine on olnud juba aastatuhandeid kõige olulisem meetod: topeltseintega üksteise peale virnastatavates bambusest keedunõudes küpsetati toiduaineid üksteisest eraldi ja seega säästvalt ja tervislikult. Selle erilise valmistusviisi eeliseid alahinnati aga läänemaailmas pikka aega. “Miele” arendas algupärase aurutamise traditsiooni edasi ja kombineeris seda uuenduslike ideede ja tehnoloogiatega. “Miele” auruahjudega toote selle imelise kokkamisviisi oma kööki ja saate osa paljudest eelistest. Nautige mugavat ja tervislikku toiduvalmistamist ning uskumatut maitseelamust. 
Parim oskusteave 
Sügisel 2016 tootis “Miele” 1 000 000. auruahju. Selle numbri taga on edulugu, sest veel 20 aastat tagasi olid olmelised auruahjud köögis pigem eksootika. Alles “Miele” aitas sellel tootel läbi murda – nii saame teile täna pakkuda auruahjude ja kombiseadmete kõige laiemat valikut. 
* Varustatus sõltub mudelist