Teie köögimeeskonna tõeline täiendus

Miks on auruti nii tervislik?
Miele aurutiga tehtud road on pidu meeltele. Eelkõige just toitude intensiivne, ehtne ja loomulik maitse ning meeldivalt tihe konsistents on see, mis ikka ja alati vaimustavad. Aurutite põhimõte on lihtne ja mõjus: kuum õhk voolab kõigist külgedest ümber roa. Otsene soojusülekanne tagab kiire valmimisprotsessi ilma keemamineku aegadeta. Toit ei ole vees ning seetõttu ei kurnata seda – nii jäävad maitse ja toitained pea täielikult püsima. Õrna ettevalmistusviisiga sobib auruti eriti tundlikele toiduainetele, näiteks õrnadele köögiviljadele, kalale, aga ka lihale ja kartulitele.
Aurutatud roogades säilivad toitained paremini
Miele aurutitega ei lähe kaduma värskete toiduainete toitained. Seda saab maitsta ja on isegi laboris võimalik mõõta! Aurutamine säilitab roogade intensiivse loomuliku maitse, vitamiinid, mineraalained ja mikroelemendid. Teaduslikud uurimused kinnitavad auruti selged eelised võrreldes teiste küpsetusviisidega. Aurutatud toiduainete vitamiinisisaldus on võrreldes keetmisega kuni 50% kõrgem. Aurutamine garanteerib Teile parima toidukvaliteedi ning aitab oluliselt kaasa täisväärtuslikule ja tervislikule toitumisele.
* Varustatus sõltub mudelist