eriliseks naudinguks

Sous-Vide-aurutamismeetod
Kes tunneb Sous-vide-aurutamismeetodi eeliseid, võtab pikema aurutamisprotsessi meelsasti ette. Nauding on garanteeritud! Üks eelis peitud ühtlases aurutamises eesmärgiga saavutada kindel sisetemperatuur. Üleküpsenud toidu ääri ei esine. Lõhnad ei reageeri hapnikuga ja toiduaine niiskus säilub. Toitu võib vaakumpakendada ka koos vürtsidega või marinaadis. Aurutamistulemused on alati reprodutseeritavad.
Eriti õrn liha
Liha aurutatakse ühtlaselt madalatel temperatuuridel väga aeglaselt. See muutub erakordselt õrnaks ja äärmiselt mahlaseks. Õrna aurutamise käigus lõdvestuvad liharakud ilma et mahl neist väljuks. Üleküpsetamine on võimatu. Kellele meeldib sellegipoolest pruunistatud liha, võib seda enne või pärast vakumeerimist kiiresti ja tugeval kuumusel praadida.
* Varustatus sõltub mudelist