Õrn toiduvalmistamine suurima naudingu heaks

Erilise naudingu heaks 
Lisamaitse heaks – sous vide küpsetamismeetodiga hoolitsete absoluutse tippnaudingu eest. Suurs eelis on ülimalt ühtlane küpsemine eesmärgiga saavutada teatud sisetemperatuur. Sellega väldite üleküpsenud servi. Kuna aroomid ei saa reageerida hapnikuga, säilib toiduainete täiuslik maitse, samuti vitamiinid ja toitained. Lisaeelis: küpsemisega seotud kadu vähendatakse võrreldes tavapäraste valmistusmeetoditega oluliselt, sest niiskus jääb toiduainetesse. Vaakumpakendage küpsetatavaid toiduaineid enne sous vide meetodil küpsetamist marinaadi või maitseainetega – välja tulevad intensiivsed maitsekogemused. Küpsetustulemused on alati korratavad. 
Enam õrnemat ei saa 
Õrn ja täis aroome – looma-, sea- või linnuliha küpsetatakse sous vide meetodil eriti aeglaselt ja püsivalt madalal temperatuuril. Seeläbi jääb liha äärmiselt mahlane ja pehme nagu või. Samal ajal rahunevad liharakud, ilma et eralduks lihamahla. Peale selle on üleküpsemine võimatu. Teile meeldivad aga röstimisaroomid? Ka see ei ole probleem: pruunistage liha kas enne või pärast vaakumpakendamist kõrgel kuumusel. Nii on see nii väljast kui ka seest täpselt küpsetatud. 
* Varustatus sõltub mudelist