Äpi köögifunktsioon*

FoodView: kõik kontrolli all

Jälgi ahjus olevaid toite, isegi kui sa pole parajasti kodus: küpsetuskambrisse paigaldatud kaamera näitab nutitelefonis või tahvelarvutis, milline toit parajasti välja näeb. Vajaduse korral saad sama mugavalt juhtida mobiilse lõppseadme kaudu ka võrku ühendatud küpsetusahju seadistusi. Parem kontroll tagab rohkem vabadust ja võrreldamatu mugavuse.

CookAssist: täiuslikud küpsetustulemused äpi abil

Ideaalsete küpsetustulemuste saladus: Miele CookAssist toetab sind steikide ja paljude muude roogade optimaalsel valmistamisel. Tänu Miele äpi üksikasjalikele juhistele reguleeritakse TempControli pliidiplaadi temperatuure ja küpsetusaegu automaatselt. Sina pead seadistused vaid kinnitama.

Esita videot

BaristaAssistant: täiuslik espresso maksimaalseks nautimiseks

Lemmikespresso nõuab häid ube ja seadme optimaalset seadistamist. Selle täpse reguleerimise juures tuleb appi BaristaAssistant. See funktsioon annab kohvisõbrale üksikasjalikud juhised nelja kuni kaheksa degusteerimisega personaalse maitsenoodi juurde. See meetod on ainulaadne, sest äpi kaudu ei muudeta mitte ainult üksikuid parameetreid, vaid espresso maitse optimeerimiseks luuakse välistamismeetodi abil protsessiahel.

AutoStart: programmeeritud käivitamine äpi abil

AutoStarti funktsiooni abil saab nõudepesumasina programmeerida nii, et see käivitub iseseisvalt eelnevalt määratud ajahetkel. Tänu AutoDosile ja PowerDiskile on puhastusvahend alati olemas ning seade saab iseseisvalt töötada. Seega pole vaja seadet ei käsitsi ega äpi teel käivitada. Minevikku jäävad olukorrad, kus nõudepesumasin ununeb sisse lülitada ja puhtaid nõusid pole võtta.

Retseptiideed: alati sobiv retsept

Milline retsept toob puhkuse koju? Kui toiduvalmistamiseks ja küpsetamiseks napib ideid, tuleb appi Miele äpi retseptifunktsioon: siit leiad kiiresti sobiva retsepti erilise sündmuse jaoks või ideid argipäevaks. Saad oma harjumuspärast menüüd spontaanselt uute retseptidega täiendada ja uusi trende proovida.

Poekuller: kas midagi on puudu? Poekuller toob selle kohale

Valmista just seda toitu, mida parajasti soovid, ilma et peaksid poodi minema. Kui sind inspireerib mõni Miele äpi retsept, saad vajalikud koostisained mugavalt ja kiiresti kätte, sest otse äpist tellides tuuakse need sulle mugavalt koju. Mugavus vaid mõne klikiga ja ilma igasuguse ajakulu või poekotita.

Mix & Match: nutikas abiline

Tervislikud road kiirelt: Mix & Matchi abil saad erinevaid toiduaineid vähem kui poole tunniga koos valmistada või kuumutada. Toiduained saab korraga ahju panna ning pärast valitud programmi lõppu välja võtta. Nii saab valmistada mugavalt mitmest komponendist koosneva käigu, ilma et peaks jälgima erinevaid valmistusaegu ja -temperatuure. Miele äpp tuleb appi retsepti valimisel ja toidu valmistamisel.

* Saadaval mobiilsele lõppseadmele (miinimumnõudeid vt andmetest, mille leiad äpipoest).