Toiduvalmistamine on lõbus! Eriti siis, kui tehnika töötab ning tooted on esmaklassilise kvaliteediga. Sellest rubriigist leiate kõik, mis muudab toiduvalmistamise lihtsamaks ja nauditavamaks: põhjalikud toiduainete õpetused ja abistav ürtide ABC, praktilised toitumissoovitused, rahvusvahelised köögiklassikud ning imikute ja väikelaste eritoitumise juhised.
Maitsetaimete ABC
Ürdid annavad toitudele alles selle õige nüansi.
Ilma ürtideta ei oska toiduvalmistamist ettegi kujutada. Kas kasvatate neid ise või ostate kaupmehelt – kõige paremini maitsevad ürdid värskelt ja täiustavad iga rooga. Siit leiate uusi teadmisi ja nõuandeid. Soovime teile palju rõõmu uurimisel ja toiduvalmistamisel.
Kas valge jahu on tõesti ebatervislik? Mida head võivad teha mõruained figuurile? Miks on kiudained meie kehale tähtsad? Mida teha, kui laps ütleb söömise ajal pidevalt „Ei maitse“? Ja miks söövad väsinud inimesed rohkem kui puhanud? Meie ekspertide toitumissoovitused näitavad, kui lihtne on tervislikult toituda ja ka naudingust ei pea ilma jääma.
Mis eristab maguskartuleid teistest kartulitest? Miks peab rohelisi ube keetma? Milleks sobivad papaiad? Mis vahe on kaheksajalal, tindikalal ja kalmaaril? Miks on Maroko argaaniaõli nii väärtislik? Meie toiduainete õpetuste juures vaatleme põhjalikult toiduaineid ja selgitame, kust nad pärinevad ning kuidas neid valmistada – praktiliste näidetega.
Tervislike imiku- ja väikelapsetoitude valmistamine Miele auruahjuga
Et suureks saada ja maailma avastada – selleks on liikumine, armastus ja tasakaalustatud toitumine esimestel eluaastatel väga olulised. Loomulikult peab lastetoit olema maitsev, vaheldusrikas ja tervislik.