Kulinaarsed trendid

Söömine ja joomine ühendavad inimesi, rahvusi ja põlvkondi. Söömine ja joomine on kultuur ja kommunikatsioon, traditsioonide ja modernsuse vaheline külgetõmbejõud. Märksõna à la carte all pakume teile uusi, informatiivseid ja huvitavaid teadmisi söömise ja joomise, toiduvalmistamise ja -nautimise teemadel.

Tunedin - stock.adobe.com

Mis on uut?

Mis toimub gurmeelaval? Mis on hetkel suurlinnade kokakunstis moes? Paljude rahvusvaheliste tippkokkade jaoks muutub toiduainete piirkondlik päritolu üha tähtsamaks. Tärnirestoranid avastavad vegetaarlasi. Peened ja kallid gurmeeõlled vallutavad turgu. Viimastel aastatel on tekkinud palju uusi džinnimarke, mis traditsioonilistest oluliselt erinevad. Need on vaid neli näidet „kulinaarsetest trendidest“, mida oleme avastanud ja lähemalt kirjeldame. Hoiame end uuega kursis.

Loe edasi
Curioso Photography - stock.adobe.com

Toidu- ja joogilood

Kus saab Singapuris head ja autentset toitu? Kuidas küpsetatakse kala soolamantlis? Mida serveeritakse ilusal õhtul kahele? Mis on erilist Portugali Vinho Verdes? Kuidas sai Yellow muusikust Dieter Meierist ökoloogilise veini tootja? Need on vaid mõned põnevad küsimused, millele oma toidu- ja joogilugudes vastame.

Loe edasi