Miele äpp *

Miele äpp: kõik mugavalt kontrolli all

Sinu ideaalne kaaslane: Miele äpiga saad hoida silma peal kõigil Miele kodumasinatel. Näiteks saad jälgida ahjus küpseva toidu valmimist või vaadata, kas pesumasin on lõpetanud. Äpp annab vajalikku infot ning on mugavalt ja kiirelt kasutatav. Lisaks pakub äpp Miele seadmete kohta lisateavet ja teenuseid, näiteks BaristaAssistanti ja retsepte. Laadi äpp kohe alla!

Esita videot

MobileControl: kõik alati kontrolli all

Kiiresti ja mugavalt: tänu MobileControlile on sul kõigest ülevaade ja lisaks saad ka seadmeid juhtida. Äpi kaudu saab valida vahetult ja hõlpsalt programme, määrata käivitumisaja ja teha menüüdes valikuid. Nii on Miele seadmete kasutamine lihtne nagu lapsemäng.

ShopConnect: Tellige puhastusvahendid kiiresti ja mugavalt uuesti

ShopConnecti abil saate Miele tarbekaupu ja tarvikuid mugavalt tellida ka liikvel olles. Rakendus viib teid mobiilsesse veebipoodi ja võimaldab teil oma lemmiktooteid paari klikiga uuesti tellida.

RemoteUpdate: alati uusim versioon

Kas soovid, et võrku ühendatud Miele kodumasinate tarkvara versioon oleks ilma liigse vaevata uusim? RemoteUpdate‘i funktsiooniga pole see probleem. Miele kodumasinate tarkvaravärskendused laaditakse võimaluse korral lihtsalt seadmesse ja installitakse, ilma et hooldustehnik peaks selleks kohale tulema. Värskenduse andmeid saab vaadata äpis olevatest väljalasketeadetest.

PairingAssistant: Võrgustiku tugi

Uute seadmete lisamise samm-sammulised juhised. Rakendus juhatab teid samm-sammult läbi registreerimisprotsessi, sealhulgas toetava graafikaga. Miski ei takista edukat võrgustumist.

Süsteeminõuded edukaks võrguühenduseks

Tähistame Miele 125. sünnipäeva uute funktsioonidega

Tänu 125 aasta pikkusele kogemusele näeme selgelt, et kodumasinate tulevik peitub nutikuses. Lisaks kasulikele omadustele, mis meie rakenduses juba on olemas, püüame pidevalt pakkuda uusi kestlikke lahendusi, mis ületavad energiamärgiste nõuded. Sellepärast tutvustame teile uusi põnevaid funktsioone, millele saab rakenduse kaudu juurde pääseda, näiteks tarbimise ülevaade, säästvad retseptid või toiduvalmistamis- ja hoiustamisnipid.

Tutvuge meie sünnipäeva pakkumistega
Image of a sustainable recipe

Säästev toiduvalmistamine

Säästlik toiduvalmistamine on midagi enamat kui köögiviljade aurutamine. Tähistame Miele sünnipäeva eriti säästvate retseptidega meie rakenduses**. Lugege, kuidas Miele rakendusega säästvalt ja nutikalt toitu valmistada. Meie toiduvalmistamis- ja hoiustamisnippidest saate hõrgutava toidu valmistamiseks inspiratsiooni, kuid samuti nõuandeid, kuidas vältida toidu raiskamist.

Vaadake nutiahjusid

Tarbimise ülevaade

Ühendades oma pesumasina või nõudepesumasina Miele rakendusega**, saate täieliku ülevaate oma energia- ja veetarbimisest. Juubeliaasta jooksul lisanduvad Miele rakendusse** erinevad ülevaated ja igakuised aruanded, mis on meie klientide seas üha populaarsem funktsioon. Teil on kiire? Küsige oma tarbimisandmeid mugavalt Alexalt või Google'ilt.

Vaadake nutipesumasinaid
* Saadaval mobiilsele lõppseadmele (miinimumnõudeid vt andmetest, mille leiad äpipoest).