EVS 7010 - Käepidemeta integreeritud vaakumsahtel kõrgusega 14 cm
   

EVS 7010
Käepidemeta integreeritud vaakumsahtel kõrgusega 14 cm Toiduainete professionaalselt vaakumisse pakendamine.

Preis: 2 749,00 EUR* 
Tootevärv:  
  • säravvalge
  • Obsidiaanmust
  • grafiithall
* Soovituslik müügihind - kõik hinnad koos käibemaksuga
EVS7010

Rohkem tooteinfot

Käepidemeta integreeritud vaakumsahtel kõrgusega 14 cm Toiduainete professionaalselt vaakumisse pakendamine.


  • Säilib kauem – toiduainete hoiustamine ja portsjoniteks jagamine
  • Intensiivsed maitseelamused – toiduainete marineerimine
  • Toiduainete ettevalmistamine sous-vide-meetodil valmistamiseks
  • Hõlpsaim käsitsemine – puutetundlik juhtimine ja teleskoopsiinid

    “SensorTouch”-juhtimine 

    Elegantne ja kergesti hooldatav: tasapinnalise puutepaneeliga juhite mugavalt kaasaegseima tehnikaga. 

    Teleskoopsiin

    Eriti mugav: sahtli saab mugavaks täitmiseks või tühjendamiseks täielikult avada.
  • Sahtli kõige hõlpsam avamine – “Push2open”

    “Push2open”

    Avamine käeliigutusega: kergest vajutusest sahtlile piisab.

Ülevaade kõigist toote eelistest - EVS 7010

Kõrghetked

Vaakumpakendamine 

Pikem säilivus ja täiuslik ettevalmistus 

Ideaalsed tingimused: vaakumpakendage säilitamiseks, portsjoneerimiseks, marineerimiseks ja taassulgemiseks. 

Lisateave „Vaakumpakendamine “ kohta

    Suur kasutuspind 

    Piisavalt ruumi iga suuruse jaoks 

    Ükskõik, kas suured või väikesed kogused: kasutuspind sobib vaakumkottidele mõõtudega kuni max 250 x 350 mm. 

    Lisateave „Suur kasutuspind “ kohta

    “SensorTouch”-juhtimine 

    Intuitiivne ja vähendatud 

    Elegantne ja kergesti hooldatav: tasapinnalise puutepaneeliga juhite mugavalt kaasaegseima tehnikaga. 

    Lisateave „“SensorTouch”-juhtimine “ kohta

    “Push2open”

    Ühest puudutusest piisab 

    Avamine käeliigutusega: kergest vajutusest sahtlile piisab.

    Lisateave „“Push2open”“ kohta

    Sous vide meetodiks ettevalmistamine 

    Optimaalselt ettevalmistatud

    Täiuslik sous vide meetodil küpsetamiseks: vaakumpakendatud toiduainete maitse ja toitained säilivad. 

    Kõigi toodete kuvamine koos „Sous vide meetodiks ettevalmistamine “ Lisateave „Sous vide meetodiks ettevalmistamine “ kohta

    Kasutusmugavus

    Muudetav kinnikeevitusaeg 

    Individuaalne sulgemine 

    Täiuslik iga koti paksuse korral: sõltuvalt materjalist saate valida kolme erineva keevitusastme vahel. 

    Lisateave „Muudetav kinnikeevitusaeg “ kohta

    Suur kasutuspind 

    Piisavalt ruumi iga suuruse jaoks 

    Ükskõik, kas suured või väikesed kogused: kasutuspind sobib vaakumkottidele mõõtudega kuni max 250 x 350 mm. 

    Lisateave „Suur kasutuspind “ kohta

    Mitmekesine kasutus 

    Mitmekülgsed võimalused 

    Meie vaakumsahtliga saate toiduaineid portsjoniteks jagada, säilitada ja palju muud. 

    Lisateave „Mitmekesine kasutus “ kohta

    Taaskasutatavad vaakummahutid 

    Pikk kasutusiga 

    Jätkusuutlik alternatiiv: vaakummahuteid saate erinevalt vaakumkottidest ikka ja uuesti kasutada. 

    Lisateave „Taaskasutatavad vaakummahutid “ kohta

    Teleskoopsiin

    Praktiline ja ergonoomiline 

    Eriti mugav: sahtli saab mugavaks täitmiseks või tühjendamiseks täielikult avada.

    Lisateave „Teleskoopsiin“ kohta

    “SensorTouch”-juhtimine 

    Intuitiivne ja vähendatud 

    Elegantne ja kergesti hooldatav: tasapinnalise puutepaneeliga juhite mugavalt kaasaegseima tehnikaga. 

    Lisateave „“SensorTouch”-juhtimine “ kohta

    “Push2open”

    Ühest puudutusest piisab 

    Avamine käeliigutusega: kergest vajutusest sahtlile piisab.

    Lisateave „“Push2open”“ kohta

    Sous vide meetodiks ettevalmistamine 

    Optimaalselt ettevalmistatud

    Täiuslik sous vide meetodil küpsetamiseks: vaakumpakendatud toiduainete maitse ja toitained säilivad. 

    Kõigi toodete kuvamine koos „Sous vide meetodiks ettevalmistamine “ Lisateave „Sous vide meetodiks ettevalmistamine “ kohta

    Mitmekesine kasutus

    Marineerimine 

    Maksimaalne maitse 

    Intensiivistage maitseelamust, vaakumpakendades toiduaineid marinaadide ja ürtidega.

    Lisateave „Marineerimine “ kohta

    Purkide sulgemine 

    Kõvasti kinni 

    Kindel ja värske säilitus: pestot, imikutoitu ja palju muud saab purki vaakumpakendada.

    Lisateave „Purkide sulgemine “ kohta

    Uuesti sulgemine 

    Värskus – ka teistkordsel avamisel 

    Pikemaks naudinguks: sulgege avatud pakendid õrnalt ja kindlalt.

    Lisateave „Uuesti sulgemine “ kohta

    Mahutis vaakumpakendamine 

    Alati terved 

    Säilitamine mahutis: õrnu toiduaineid, nagu marju või ürte ei kahjustata. 

    Lisateave „Mahutis vaakumpakendamine “ kohta

    Vedelike vaakumpakendamine 

    Kindlalt hoitud

    Ruumisäästlikult ja kindlalt pakitud: vedelikke saab probleemideta ka kilekotti vaakumpakendada.

    Lisateave „Vedelike vaakumpakendamine “ kohta

    Pikem säilivus 

    Pikem säilivus 

    Täiuslik säilitamine: vaakumpakendatud toiduained on oluliselt pikema säilivusega ja värsked. 

    Lisateave „Pikem säilivus “ kohta

    Portsjoniteks jagamine 

    Õige kogus 

    Kas palju või vähe – jagage toiduained portsjoniteks nende säilitamiseks või sous vide meetodil valmistamiseks. 

    Lisateave „Portsjoniteks jagamine “ kohta

    Nauding

    Vaakumpakendamine 

    Pikem säilivus ja täiuslik ettevalmistus 

    Ideaalsed tingimused: vaakumpakendage säilitamiseks, portsjoneerimiseks, marineerimiseks ja taassulgemiseks. 

    Lisateave „Vaakumpakendamine “ kohta

    Ohutus

    Toiduainetele sobivad vaakumkotid

    Spetsiaalselt toiduainete jaoks 

    Kindlalt pakitud: “Miele” vaakumkotid on temperatuurikindlad, õhukindlad ja maitsevabad. 

    Lisateave „Toiduainetele sobivad vaakumkotid“ kohta
    Näidisjoonis(ed), selgituseks