W1T1 Classic

Ükskord on lihtsalt aeg hankida endale Miele

Miele pesumasinat W1 Classic ja kuivatit T1 Classic saate usaldada

Pesumasin W1 Classic töötab tänu mootorile "ProfiEco" laitmatult ja pea täiesti hääletult. Lisaks on see mudel esimene omataoliste seas, millel on funktsioon "CapDosing "– see võimaldab pesta säästvalt kõiki erihooldust vajavaid kangaid. Mudeli T1 Classic kuivatid on omakorda esimesed samaväärse seeria kuivatid, mis on pesule eriti meeldiva lõhna andmiseks varustatud funktsiooniga "FragranceDos". Süsteemiga "PerfectDry" määratakse kindlaks pesu jääkniiskus ning reguleeritakse kuivatusprotsessi kestust, kaitstes sellega pesu ala- või ülekuivamise eest.

Pesemine ja kuivatamine mudelitega W1 Classic ja T1 Classic võtab 7 ja 8 kg pesu puhul umbes 4 tundi.

Miele pesumasinad ja kuivatid on traditsiooniliselt tuntud nii pesuhoolduse kvaliteedi kui ka mugava ja intuitiivselt arusaadava kasutajaliidese poolest. Uusi masinaid W1 Classic ja T1 Classic juhitakse "DirectSensori" ekraani kaudu – sensornuppude abil on võimalik kiiresti ja lihtsalt valida vajalikke seadistusi ning programmide käivitamiseks kasutatakse pöördnuppu, millest vasakul kuvatakse ekraanil kõik vajalikud andmed: temperatuur, tsentrifuugimiskiirus ja muud.

Pesumasinatel ja kuivatitel on ka sellised põhifunktsioonid nagu viitstart ja järelejäänud aja näitamine. Miele kuivatite soojusvahetitel on üliefektiivne filtreerimissüsteem "EcoDry", mis takistab tolmu sattumist pesukuivatisse – seeläbi hoolitsete oma seadme pikema tööea eest.

Loe edasi