Täpselt õige praadimine

Praadimisaste I
See praadimisaste sobib kõigi toitude jaoks, mida valmistatakse madalal praadimistemperatuuril, nt härjasilmad, munapuder, hommikupeekon, kanafilee, kartulinuudlid, köögiviljad, kotletid, kala ja enamik sügavkülmutatud toitudest.
Praadimisaste II
Sellel keskmisel praadimistemperatuurl saab praadida toiduaineid nagu näiteks hiidkrevette, steike, šnitsleid, lihaleiba ja ribadeks lõigatud liha. Samuti sobib see seemnete röstimiseks, samuti kartulipannkookide, tortillade ja karamelli valmistamiseks.
Praadimisaste III
Kõrgeim aste on täiuslik vokkimiseks, samuti liha pruunistamiseks mooritud toitude jaoks või suure lihakoguse jaoks. Ent ka pannkoogid õnnestuvad sellel astmel.
Keeduaste
Paljud toidu on täiuslikud alles siis, kui neile lisada kaste, näiteks raguu või bolognese kaste. Pliidiplaat reguleerib haudumisastme abil sobiva temperatuuri. Nii välditakse pritsmeid ja kaste õnnestub alati.
* Varustatus sõltub mudelist