Kuidas soovite oma seadme paigaldada?

Pesumasina ja kuivati torn
Kui teil ei ole piisavalt ruumi seadmete kõrvuti paigutamiseks, saab enamikku Miele pesumasinaid ja kuivateid ruumi kokkuhoiu mõttes ka tornina paigaldada. Selle lahenduse korral on pesumasin alati all.Eriti sobivad on virnastamiseks WhiteEditioni disainisarja seadmed. Selle mudeliseeria kuivatite ukse avanemissuunda saab muuta, et mõlema seadme uksed avaneksid samas suunas.Stabiilseks ühendamiseks pakub Miele erinevaid virnastuskomplekte. Mõned neist on varustatud praktilise sahtliga. Selles saab hoida näiteks lisatarvikuid või kasutada seda pesukorvi kuivati mugavaks täitmiseks ja tühjendamiseks.
Side-by-Side paigaldus
“Miele” pesumasinad ja kuivatid sobivad nii tehniliselt kui ka visuaalselt teineteisega suurepäraselt kokku. Nii saate mõlemad seadmed teineteise kõrvale paigutada ning värskelt pestud pesu mugavalt kuivatisse laadida.
Alla paigaldatav
“Miele” sire esipaneeliga “ChromeEdition” seadmed on isegi tööpinna alla paigaldatavad, kui paigalduskõrgus tööpinna all on 82 kuni 85 cm. Sel juhul asendatakse seadme kaas ümberehituskomplektiga (nt USB W1/G või USB T1/G).
Tööpinna alla lükatav
Kõiki “Miele” eestlaetavaid pesumasinaid saab lükata vähemalt 85 cm kõrgusesse nišši tööpinan all. Selle lahenduse puhul seadme kaant ei eemaldata. Eriti sobilikud on siin sirge esipaneeliga seadmed W1 “ChromeEdition”.
Ülesehitus sokliga
Sokliga (WTS 510) tõstate oma seadet u 30 cm võrra ja toote selle nii mugavale töökõrgusele. Käsitsemine muutub seeläbi ergonoomiliseks ja veelgi mugavamaks. Samal ajal pakub sokkel hoiuruumi nt pesuvahendi või pesukoti jaoks, nii et teil on kõik kiiresti käe ulatuses ning sama kiiresti ka ära koristatud.
Kui olete otsustanud mõne pesumasina kasuks meie tootelehtedel, kuvatakse teile ühe klikiga vahelehel “juurde sobivad tooted” selle juurde sobivat kuivatit.
* Varustatus sõltub mudelist