Väiksem õhuniiskus kaitseb teid ja teie ruume

"Miele" on parem kui brkondenseerimistõhususe klass A
"Miele" kuivatid kondenseerivad pesust niiskust umbes 50 %* tõhusamalt, kui klass A seda nõuab. Kondensatsioonitõhusus määratakse võrreldes vee kogust tekstiilides enne kuivatamist ja pärast kondenseerimisanumas.brAlljärgnev on näide olulisest erinevusest 8 kg pesukoguse kuivatusprotsessis:
Väiksem niiskuskadu hea ruumikliima nimel
Võimalikult suur osa juhitakse kondensaadina kindlalt kondenseerimisanumasse. Seetõttu kuuluvad kõik "Miele" kuivatid kõrgeimasse kondenseerimistõhususe klassi A ja on omakorda veel 50 % efektiivsemad kui selle klassi jaoks nõutav. Mida parem on kuivati kondenseerimistõhusus, seda vähem niiskust satub masinast välja. Selle klassifikatsiooni leiate oma "Miele" seadme ELi energiamärgistuselt lisaks tuttavatele energiatõhususe klassi andmetele alt vasakust nurgast.
Eriti tihe hea mikrokliima jaoks
"Miele" kuivatid kondenseerivad kuivatusprotsessis rõivastest niiskust nii efektiivselt, et sellest satub ainult minimaalne osa ruumi õhku. Mida väiksem on õhuniiskus elu- ja majandusruumides, seda väiksem on tõenäosus hallituse tekkeks lagedel ja seintel. Nii saate paigaldada kuivati kõhklemata isegi akendeta ruumi või kasutada seda passiivmajades.
Tipptasemel uksetihendisüsteem väldib niiskuskadu
"Miele" kuivatite suurepärane uksetihendisüsteem on oluline kvaliteedikriteerium ja nende püsivalt hea tõhususe eeldus. Spetsiaalne Kevlar®-kiududega rõngastihend trumliuksel tagab parima lekkekindluse. Niiskus ei saa uksest läbi imbuda, vaid jääb seadmesse.
Tõhusaim tulemus lühima ajaga
"Miele" kuivatustehnoloogia asetab kasutajasõbralikkuse keskpunkti. Nii saavutavad kuivatid parimad tulemused lühima ajaga.  Sealjuures eraldavad nad ruumiõhku ikkagi 50 %* vähem niiskust kui kondenseerimistõhususe klass A seda nõuab.
Kondenseerimistõhususe klass B
Kuivatusprotsessis satub ümbritsevasse keskkonda u 750 ml* niiskust. See vastab ligikaudu kolmele väikesele veepudelile. Sagedasel kasutamisel kondenseerub ühe aasta jooksul ruumi kuni 150 l vett.See vastab umbes vannitäiele veele.
Selles klassis ei tohi ümbritsevasse keskkonda eralduda rohkem kui 500 ml* ehk 2 väikest veepudelitäit vett.
“Miele” kuivatite puhul satub ümbrusesse vaid umbes 250 ml* vett, mis vastab umbes ühele väikesele veepudelile.
testitud "Miele" laboritesPõhineb 8 kg täitekogusel ja esialgsel jääkniiskusel 60% * Varustatus sõltub mudelist