Millist värskussüsteemi soovite?

Värsked toiduained on tervisliku eluviisi aluseks. Nii värsked ja maitsvad, nagu on puu- ja köögiviljad ostmisel, peaksid nad olema ka tarvitamisel. Aga kes suudaks toiduvalmistamiseks iga päev värskeid toiduaineid osta? Seega on oluline – lisaks toiduaine kvaliteedile ostmise ajal – ka õige varumine Sellest oleneb, kui värsked, maitsvad ja tervislikud toiduained valmistamisel veel on. Lahendus: "PerfectFresh Pro", "PerfectFresh", "MasterFresh" ja "DailyFresh".
"PerfectFresh Pro"
Toiduained säilivad värskena kuni viis korda kauem. Automaatselt reguleeritavas temperatuurivahemikus 0 °C kuni +3 °C säilivad liha, kala ja paljud piimatooted kuni kolm korda kauem.  Puu- ja köögiviljad säilivad värskena koguni viis korda kauem – tänu niiskuse optimeeritud kohandamisele sahtlis. Täiusliku ülevaate saamiseks on integreeritud hele LED-valgustus.
"PerfectFresh"-i abil säilivad toiduained värskena kuni kolm korda kauem. Temperatuurivahemik 0 °C kuni +3 °C pakub parimaid tingimusi liha, kala ja paljude piimatoodete oluliselt pikemaks säilitamiseks. Puu- ja aedviljadel on täis laaditud niiskes kambris optimaalne kliima. Toitained, maitse ja konsistents säilivad kaua – märgatavalt rohkem naudingut.
Jahutusosa ruumikas sahtlis on ruumi paljude toiduainete jaoks. Tänu sahtli reguleeritavale avale saab niiskust paremini hoida. Nii jäävad puu- ja köögivili tunduvalt kauem värskeks.
* Varustatus sõltub mudelist