Millist värskussüsteemi soovite? 

Värsked toiduained on tervisliku eluviisi alus. Sama värsked ja maitsvad, nagu on puu- ja köögiviljad turult ostmisel, peaksid need olema ka tarvitamisel. Ent kes jõuab toiduvalmistamiseks iga päev värsket kraami osta?Seega on ostmisel lisaks toiduainete kvaliteedile oluline õige säilitamine. Sellest oleneb, kui värsked, maitsvad ja tervislikud toiduained valmistamisel veel on. Lahendus: “Miele” värskussüsteemid “PerfectFresh Active”, “PerfectFresh Pro” ja “DailyFresh”. 
PerfectFresh Active
Rohkem värskust ei ole võimalik: sahtlit niisutab aktiivselt ja nähtavalt aurusti ning seeläbi välditakse niiskuse eraldumist toiduainetest. Isegi sahtli väikese täitekoguse korral säilitatakse puu- ja köögivilju optimaalselt. Lisaks aktiivsele niisutusfunktsioonile pakub see värskussüsteem automaatselt reguleeritud temperatuuritsooni vahemikus 0 kuni +3 °C. Seeläbi saavutame kolm korda pikema säilivuse lihale, kalale ja paljudele piimatoodetele ning kuni viis korda pikema värskuse puu- ja köögiviljadele.brFunktsionaalsus ja kena välimus korraga – pilgupüüdja, mis haarab automaatselt tähelepanu! 
PerfectFresh Pro
Toiduained säilivad värskena kuni viis korda kauem. Automaatselt reguleeritavas temperatuurivahemikus 0 °C kuni +3 °C säilivad liha, kala ja paljud piimatooted kuni kolm korda kauem. Puu- ja köögiviljad säilivad värskena koguni viis korda kauem – tänu niiskuse optimeeritud kohandamisele sahtlis.  
“DailyFresh”
Jahutusosa ruumikas sahtlis on ruumi paljude värskete toiduainete jaoks. Sahtlis hoitakse niiskust hästi. Tänu sellele säilivad puu- ja köögiviljad kuni kaks korda kauem värskena.Valitud mudelitel on “ExtraCool”-sahtel, kus on madalamad temperatuurid kui ülejäänud külmikus, mis sobib täiuslikult liha, kala ja piimatoodete jaoks.
* Varustatus sõltub mudelist