Millist värskussüsteemi soovite?  

Värsked toiduained on tervisliku eluviisi alus. Sama värsked ja maitsvad, nagu on puu- ja köögiviljad turult ostmisel, peaksid need olema ka tarvitamisel. Ent kes jõuab toiduvalmistamiseks iga päev värsket kraami osta?Seega on ostmisel lisaks toiduainete kvaliteedile oluline õige säilitamine. Sellest oleneb, kui värsked, maitsvad ja tervislikud toiduained valmistamisel veel on. Lahendus: “Miele” värskussüsteemid “PerfectFresh Pro”, “PerfectFresh” ja “DailyFresh”.
PerfectFresh Pro
Toiduained säilivad värskena kuni viis korda kauem. Automaatselt reguleeritavas temperatuurivahemikus 0 °C kuni +3 °C säilivad liha, kala ja paljud piimatooted kuni kolm korda kauem. Puu- ja köögiviljad säilivad värskena koguni viis korda kauem – tänu niiskuse optimeeritud kohandamisele sahtlis. Täiusliku ülevaate saamiseks on integreeritud hele LED-valgustus.  
PerfectFresh
“PerfectFreshi” abil säilivad toiduained värskena kuni kolm korda kauem. Temperatuurivahemik 0 kuni +3 °C pakub parimaid tingimusi liha, kala ja paljude piimatoodete oluliselt pikemaks säilitamiseks. Puu- ja köögiviljade jaoks on niiskes sahtlis tänu kõrgele lisaniiskusele optimaalne kliima. Toitained, maitse ja konsistents säilivad kaua – märgatavalt rohkem naudingut. 
DailyFresh
Jahutusosa ruumikas sahtlis on ruumi paljude värskete toiduainete jaoks. Tänu sahtli reguleeritavale avale saab niiskust paremini hoida. Nii jäävad puu- ja köögiviljad tunduvalt kauem värskeks ja krõmpsuks. 
* Varustatus sõltub mudelist