Millist külmutussüsteemi soovite? 

Toiduainete pikaaegse säilitamise ja varude hoidmise parim viis on külmutamine. Nii säilivad toitained ja maitse ka pikka aega ning toiduained on vajaduse korral alati kiirelt käepärast. Tänu moodsale külmutustehnikale on “Miele” külmutusseadmete külmatemperatuurid alati usaldusväärselt ja mugavalt kontrolli all, mis tagab optimaalsed tulemused ja suurima naudingu. 
NoFrost
“NoFrost”-süsteemiga ei pea te oma “Miele” külmutusseadet enam kunagi sulatama. Pöördõhkjahutus jaotab kuiva külma õhu ühtlaselt, nii et siseruumi ei saa jääd tekkida. Lisaks ei jäätu külmutatud toiduained ning sahtleid saab ilma segava jääkihita alati lihtsalt avada ja sulgeda. “NoFrost” pakub külmutamisel suurimat mugavust ja säästab teid tüütust sulatamisest – alatiseks. 
ComfortFrost
Tänu funktsioonile “ComfortFrost” peab sügavkülmikut sulatama palju harvemini. Tänu universaalaurustile moodustub jää siseruumis palju aeglasemalt kui tavalises sügavkülmikus. See hoiab ära palju sagedase sulatamise vaeva. 
DuplexCool
Kaks üksteisest eraldatud külmaringlust jahutus- ja külmutusoas tagavad mõlemas optimaalse jahutuse. Peale selle ei toimu nende alade vahel õhuvahetust. Sellega takistatakse ebameeldivate lõhnade, nt kala-, sibula- või juustulõhna kandumist külmutusoas olevatele toiduainetele. “DuplexCool” hoolitseb teie toiduainete optimaalsete hoiutingimuste eest külmiku ja sügavkülmiku kombinatsioonides.
* Varustatus sõltub mudelist