Optimaalselt kohandatud teie nõudmistele

Klassik – kõrgus 14 cm, laius 60 cm
Tänu selle 14 cm kõrgusele saate “Miele” gurmee-soojendussahtlit kombineerida 45 cm kõrguse kompaktseadmega, näiteks “Miele” kohviautomaadi, auruahju, küpsetusahjuga auruahju või mikrolainefunktsiooniga küpsetusahjuga, et tagada 60 cm kõrguse niši võimalikult parim kasutus. Selleks et “Miele” sahtel sobiks ka teie seadme disainiga, valige kahe disainivariandi vahel, nii et tulemuseks on harmooniline köök. 
Ekstra suur – kõrgus 29 cm, laius 60 cm
Eriti palju ruumi pakub meie 29 cm kõrgune gurmee-soojendussahtel. Koos klassikaliselt 60 cm kõrguse küpsetusahjuga saate täiusliku kombinatsiooni 88 cm kõrguse niši jaoks ja kasutate nii olemasolevat ruumi optimaalselt. Sahtlid on saadaval kolmes klaasi värvis ja roostevabast terasest esipaneeliga. Disainisarjal “PureLine” on lisaks roostevabast terasest iluliist. Nii on alati tagatud teie köögi ühtne ilme.
90 cm niššide kombinatsioonlahendus 
Kahe 45 cm kõrguse seadme integreerimisel üksteise kohale ja 60 cm kõrguse seadme paigutamisel vahetult nende kõrvale täidab see gurmee-soojendussahtel tekkiva niši täiuslikult. 60 cm kõrguse seadme alla jääva niši täitmiseks saab tulevikus kasutada gurmee-soojendussahtlit ESW 7030. Selle esikülg on oma umbes 32 cm-ga kõrgem kui teised “Miele” gurmee-soojendussahtlid. Nii vähendatakse silmaga nähtavat pilu selle kohale paigaldatud seadme suhtes ja see kohandatakse mõlema 45 cm kõrguse seadme vahega.Selle paigalduslahenduse korral tuleb mõlema 45 cm kõrguse seadme vahelise optimaalse vahe tagamiseks kasutada sisepõhja ENB 1060.ESW 7030 sobib peale selle ideaalselt kombineerimiseks “Miele” veinikapi KWT 6422 iG ja selle kõrvale paigaldatud 60 cm kõrguse integreeritud seadmega.
* Varustatus sõltub mudelist