Pluss teie tervise heaks

Teaduslikult tõestatud  
Gießeni ja Koblenzi/Landau ülikoolide tunnustatud teadlased on oma uuringutega tõestanud aurutamise eeliseid tavapäraste meetodite ees – garanteeritult rohkem toitaineid teie toidus.  
Rohkem vitamiine igaks päevaks 
Pea ükski teine vitamiin ei täida nii palju olulisi funktsioone nagu C-vitamiin, sest see aitab muu hulgas tagada teie immuunsüsteemi normaalset tööd. Kui valmistate köögivilju “Miele” auruahjuga, säilib võrreldes tavalise keetmisega vees suurem osa vitamiinidest: auruahjus küpsetaud paprikas on 25% rohkem C-vitamiini, brokolis isegi 50% rohkem. 
Sama tervislik nagu töötlemata toit  
Kui puuvilju ja köögivilju süüakse toorelt, saab organism eriti palju vitamiine ja mineraalaineid. “Miele” auruahjuga saate oma toiduaineid küpsetada ja nende olulisi toitaineid säilitada, sest aurutatud paprika sisaldab sama palju toitaineid nagu toores paprika. Võrdluseks: vees keedetud paprikas on umbes 45% vähem toitaineid.  
Neljakordselt veenev 
Välimus, lõhn, maitse ja konsistents: neli kriteeriumi, mis määravad kõigi toitude naudingukvaliteedie. Laborikatsetes hinnatakse neid teadusliku punktisüsteemi järgi selgemast selgema tulemusega: aurutamine on kõige maitsvam ja tervislikum viis, millega toiduaineid toiduks valmistada, ükskõik, kas need on värsked või külmutatud. Ka kala säilitab aurus oma struktuuri, välimuse ja ainulaadse maitse – selge märk meie auruahjude sensoorsest üleolekust.  
* Varustatus sõltub mudelist