“Miele” kõige väiksem ilma tolmukotita tolmuimeja

Kompaktne disain – võimas tehnoloogia 
Miele” kõige väiksem tolmukotita tolmuimeja “Boost CX1” pole mitte ainult suurima puhastusjõudlusega, vaid ka kompaktse disainiga. Tolmuimeja on äärmiselt käepärane ja seda saab mugavalt manööverdada. Tänu selle kitsastele mõõtmetele hoolitseb see ka kitsastes eluruumides laitmatu hügieeni ja puhtuse eest. Mugavalt saate “Boost CX1” kõikjal hoiustada. Nii on see silmapilguga kasutusvalmis. Ükskõik, kas parkett, laminaat või vaip – kõige väiksem ilma tolmukotita “Miele” tolmuimeja saavutab igal pinnal suurima jõudluse. Ülitõhus filtreerimissüsteem tagab maksimaalse hügieeni. Tänu rataste silmapaistvatele disainlisanditele sulandub see harmooniliselt igasse moodsasse eluruumi.
“TrackDrive” – jääb alati oma rajale 
Tänu küljele paigutatud ratastele on “Miele” ilma tolmukotita tolmuimejat “Boost CX1” eriti mugav käsitseda. Manööverdamisel jääb see kindlalt oma rajale ning ümberminekuoht puudub. See loob eelise eelkõige kitsastes eluruumides. “Miele” tolmuimeja ei põrka liikumise ajal kokku ei mööbli ega ukselengidega. Nii hoolitseb “TrackDrive” selle eest, et teie sisustust säästetakse pidevalt ning teie põrandaid puhastatakse põhjalikult ja õrnalt.
Ohutu paigutamine trepiastmetele
Soovite oma “Miele” tolmuimeja panna ka trepile? Tänu “Miele” “Boost CX 1” küljele paigaldatud ratastele on see probleemideta võimalik. “TrackDrive” takistab küljele allaveeremist – saate oma “Miele” tolmuimeja paigutada ohutult igale trepile. See on eriti praktiline, kui soovite vahepeal teisi asju teha või lihtsalt käsi vabaks saada. Tänu kompaktsele disainile ei ole ka kitsad trepid probleemiks.
Taaskasutatud materjalist filter – keskkonna heaks 
Jätkusuutlik tegutsemine on “Miele” jaoks iseenesestmõistetav ja ettevõtte traditsiooni osa. Seepärast valmistati meie ilma tolmukotita tolmuimeja “Boost CX1” “Hygiene AirClean”-filtri raam ümbertöödeldud plastist. Sellega ei hoolitse see mitte ainult parima hügieeni eest, vaid annab samal ajal panuse ökoloogilise tasakaalu parandamisse. 
Tugev õhuvool parimate tulemuste heaks 
Tänu uuenduslikule “Vortex”-tehnoloogiale tekitab “Miele” tolmuimeja “Boost CX1” äärmiselt kiire õhuvoolu – üle 100 km/h. Tänu sellele on ilma tolmukotita tolmuimejal esmaklassiline puhastusvõimsus silmapaistvate tolmuimemistulemuste heaks. Vaatamata oma kompaktsele suurusele korjab see kokku nii jämedakoelise kui ka peene tolmu. Nii naudite oma kodus alati täiuslikku hügieeni.
* Varustatus sõltub mudelist