Pliidiplaadid ja CombiSeti seadmed

Mida peaksite veel teadma Miele pliidiplaatidest ja CombiSeti seadmetest

Induktsiooni tüüp

Soojendusviisid isiklike kokkamisharjumuste jaoks

Miele pliidiplaate on saadaval erinevate soojendamise võimalustega. Nii pakub Miele igaks toiduvalmistamiseks sobivat pliidiplaati. Uurige rohkem induktsiooni soojendamisviisi kohta.

Lisateave „Induktsiooni tüüp“ kohta
Uus: TempControl – praadimis- ja keeduastmed

Täpselt õige praadimine

Teed täiusliku maitseni ei tohiks miski takistada. Miele TempControl pliidiplaadid kuuluvad tänu oma praadimis- ja keeduastmetele induktsioonpliidiplaatide uue generatsiooni hulka. Lisaks on need varustatud ka uuendusliku tehnoloogiaga, nagu PowerFlexiga ja erakordse Booster-funktsiooniga.

Lisateave „Uus: TempControl – praadimis- ja keeduastmed“ kohta
"Miele" "ProLine"-seadmete eksootika

Erilistega söögi tegemine

Ambitsioonikas toiduvalmistamine nõuab professionaalset tehnikat. Selleks puhuks pakub “Miele” ka erilisi seadmeid, nt “TeppanYaki” küpsetusplaati, fritüüri, barbeque-grilli ja palju muud. Avastage naudingute uus spekter!

Lisateave „"Miele" "ProLine"-seadmete eksootika“ kohta
Uus Miele lauaventilaator

Alati koos sobivate "ProLine"-seadmetega

Uus lauaventilaator teeb igast "Miele" "ProLine"-elemendist köögi kõrgpunkti. Kombineerituna kahe teie valitud "Miele" "ProLine"-seadmega loob lauaventilaator täiusliku köögiüksuse. Olgu tegu induktsiooni, "HiLight"-i, teppani või vokiga – avastage lihtsa, lõhnavaba kokkamise, praadimise ja küpsetamise uus ajastu.

Lisateave „Uus Miele lauaventilaator“ kohta
Uus: TempControl tehnoloogia

Praadimine pole kunagi olnud lihtsam

Miele TempControl pliidiplaatide funktsiooniga kolib teie kööki nutikas tehnoloogia. Funktsioon tagab püsivalt optimaalsed tulemused erinevate praadimiste korral. Lisaks lihtsale kasutamisele on tähtsaim turvalisus.

Lisateave „Uus: TempControl tehnoloogia“ kohta
Paindlikud paigaldusvõimalused

Veenev tänu paindlikkusele ja kvaliteedile

“Miele” lauaventilaator on õhupuhastite täielik tipp. Veenev tänu oma nutikale läbimõeldud tehnoloogiale, mugavusele ja probleemideta integreerimisele igasse kööki. Lauaventilaatori paigaldamisel ülakappi pole erinevad ruumikõrgused ega muud nägemisvälja takistused enam probleemiks.

Lisateave „Paindlikud paigaldusvõimalused“ kohta

Tarvikud ja puhastusvahendid

Originaaltarvikud Ülevaade tarvikutest
Puhastusvahendid Ülevaade puhastustoodetest