Kuidas AirFryd kasutatakse?
Ärge sulatage sügavkülmutatud toiduaineid.
Jaotage toiduained ühtlaselt ja võimalikult ühe kihina perforeeritud küpsetusplaadile või grill- ja praeplaadile.
Pange toiduained eelkuumutamata küpsetuskambrisse. Kui valmistustulemus ei ole teie jaoks piisavalt krõbe, võite järgmisel korral küpsetuskambrit eelkuumutada.
Küpsetage vaid ühel tasandil. Mitmel tasandil toiduvalmistamisel muutub küpsetuskambri niiskustase liiga kõrgeks ja toiduained ei muutu krõbedaks.
Lükake toiduained üldjuhul tasandile 2. Kui soovite rohkem pruunistust ülalt, võite järgmisel korral kasutada kõrgemat kui 2. tasandit.
Valige töörežiim AirFry , vt artiklit “Wie kann ich AirFry am Backofen auswählen? (H 2xxx)”.
Kinnitage valik nupuga OK.
Kuvatakse soovitatav temperatuur (190 °C). Saate soovitatud temperatuuri muuta vahemikus 30–250 °C.
Muutke soovitatud temperatuuri vastavalt retsepti andmetele või ajakohase kasutusjuhendi valmistustabelile.
Järgige sügavkülmutatud toodete / valmistoodete puhul pakendil olevaid tootja andmeid. Valige pakendil soovitatud temperatuuridest madalam.Pöörake toiduained, nt friikartulid, võimaluse korral poole valmistusaja pealt ümber. Seadistage meeldetuletuseks lühiaeg.
Kontrollige valmistusaja lõpus, kas toiduaine on teie jaoks juba piisavalt krõbe ja pruunistatud.
Lisateavet leiate kasutusjuhendist.