Sobiv lahendus igale integreerimissituatsioonile

Lamepaneel-õhupuhastid
Peaaegu nähtamatu: “Miele” lamepaneelõhupuhastid paigaldatakse ülemisse kappi. Sõltuvalt mudelist on kapi all näha üksnes kitsas roostevabast terasest või obsidiaanmust juhtpaneel. Parim lahendus eriti puristliku kujundusega köökidele on läbipaistva klaasiga variant.
Konstruktsioonialused õhupuhastid
Kui te ei taha oma köögis loobuda ühestki panipaigast, siis on Miele allapaigaldatav õhupuhasti teile ruumisäästlikuks lahenduseks. Kompaktse, ent võimsana saab selle paigaldada ülakapi alla või ka vabalt seinale. Eriti ideaalne väikestes köökides.
Ekstraktorseade
Isikupärane köögikujundus – näiteks pilkupüüdva korstnaga, võimaldab teil ekstraktorseadmeid võimalusterohkelt kasutada. Selline ehitus annab teile praktiliselt igakülgse planeerimis- ja asendivabaduse. Ideaalne teie köögi jaoks käsitööna valmiva erilahenduse tarbeks. Laske oma ideedel vabalt lennelda!
Kappide vahele paigaldatavad õhupuhastid
Kui te eelistate, et õhupuhastajat pole üldse näha, valige kindlasti Miele vahelepaigaldatav õhupuhasti. See kaob märkamatult ülakappide vahele, misjärel kaetakse õhupuhasti pealiskate köögidekooriga. Suletud asendis on õhupuhasti nähtamatu; köögimööbli esikülg on ühetaoline ja puristlik.
Lauaventilaator imeb toiduvalmistusaurud ära seal, kus need tekivad. Miele lauaventilaatoril on kaks varianti: eraldiseisvana kombineeritav SmartLine'i elementidega või täisintegreerituna induktsioonpliidiplaati.
* Varustatus sõltub mudelist