“Miele@home”*

mieleathome

Koduseadmete võrku ühendamine “Miele@home'iga”*

Nutikalt võrgus: meie uuendusliku süsteemiga “Miele@home” kasutate oma “Miele” seadmete potentsiaali täiel määral ja muudate oma argipäeva veel nutikamaks. Kõiki nutikaid “Miele” koduseadmeid saab mugavalt ja turvaliselt võrku ühendada. Käsitsemine on hõlbus – kas rakendusega “Miele@mobile”, hääljuhtimise teel või olemasolevatesse nutika kodu lahendustesse integreerimisega. Võrku ühendatakse koduse WiFi-ruuteri ja “Miele” pilve kaudu.

dummy

Miele äpp**

Teie täiuslik saatja: rakendusega “Miele@mobile” on teil alati ülevaade oma “Miele” koduseadmetest.

Loe edasi
20000138467klein

Nutika kodu integreerimine

Suured eelised energiatõhususele, mugavusele ja ohutusele kaasnevad alles majatehnika ja koduseadmete täieliku võrku ühendamisega.

Loe edasi
20000154573klein

Seadmete kommunikatsioon

Kaasamõtlemine: “Miele” seadmed suhtlevad omavahel. Nii hõlbustatakse ja automatiseeritakse kasutussamme.

Loe edasi
174267klein

Võrku ühendatavad seadmed

Kaasamõtlemine: “Miele” seadmed suhtlevad omavahel. Nii hõlbustatakse ja automatiseeritakse kasutussamme.

Loe edasi
20000174265

“Miele Scout” äap**

Mobiilne juhtimine ja jälgimine mobiilsete lõppseadmete rakendusega “Miele Scout” – igal ajal ja igal pool.

20000174701

KKK

Siit leiate ülevaate sagedasti esitatud küsimustest ja nende vastustest teemal koduseadmete võrku ühendamine “Mielega”.

Loe edasi

Tähistame Miele 125. sünnipäeva uute funktsioonidega

Tänu 125 aasta pikkusele kogemusele näeme selgelt, et kodumasinate tulevik peitub nutikuses. Lisaks kasulikele omadustele, mis meie rakenduses juba on olemas, püüame pidevalt pakkuda uusi kestlikke lahendusi, mis ületavad energiamärgiste nõuded. Sellepärast tutvustame teile uusi põnevaid funktsioone, millele saab rakenduse kaudu juurde pääseda, näiteks tarbimise ülevaade, säästvad retseptid või toiduvalmistamis- ja hoiustamisnipid.

Tutvuge meie sünnipäeva pakkumistega
Image of a sustainable recipe

Säästev toiduvalmistamine

Säästlik toiduvalmistamine on midagi enamat kui köögiviljade aurutamine. Tähistame Miele sünnipäeva eriti säästvate retseptidega meie rakenduses**. Lugege, kuidas Miele rakendusega säästvalt ja nutikalt toitu valmistada. Meie toiduvalmistamis- ja hoiustamisnippidest saate hõrgutava toidu valmistamiseks inspiratsiooni, kuid samuti nõuandeid, kuidas vältida toidu raiskamist.

Vaadake nutiahjusid
Image of a man using a Miele washing machine

Tarbimise ülevaade

Ühendades oma pesumasina või nõudepesumasina Miele rakendusega**, saate täieliku ülevaate oma energia- ja veetarbimisest. Juubeliaasta jooksul lisanduvad Miele rakendusse** erinevad ülevaated ja igakuised aruanded, mis on meie klientide seas üha populaarsem funktsioon. Teil on kiire? Küsige oma tarbimisandmeid mugavalt Alexalt või Google'ilt.

Vaadake nutipesumasinaid
Woman using the Miele App

Alati ajakohane

Kas soovite, et teie ühendatud Miele kodumasinad oleksid alati ajakohastatud, ilma et peaksite sellega ise erilist vaeva nägema? Tänu funktsioonile RemoteUpdate ei ole see mingi probleem: Miele kodumasinate tarkvarauuendused laaditakse automaatselt alla ja installitakse, kui selleks avaneb võimalus. Uuenduse üksikasjad leiate Miele rakendusest** versioonimärkustena.

Digitaalne lisapakkumine “Miele Cie. KG-lt”. Kõiki nutikaid kasutusviise võimaldab süsteem “Miele@home”. Sõltuvalt mudelist ja riigist võib funktsioonide maht olla erinev.
** Saadaval mobiilsele lõppseadmele (miinimumnõuded leiate äpipoes toodud andmetest).
*** Kõneassistent kasutab teenust “Amazon Alexa” ja põhineb selle saadavusel. Funktsioonide maht võib olla sõltuvalt riigist erinev.