Mida peaks teie tolmuimeja suutma?

Esmaklassiline puitpõrandatel: Parquet
Tänu õrnale parketiharjale on Parkett&Co. ideaalne õrnade kõvade põrandapindade hooldamiseks ja puhastamiseks.
99,999% puhas õhk*: Allergy
Miele Allergy ei vabasta mitte ainult kõiki põrandaid tõhusalt õietolmust, lestadest ja muudest allergeenidest. Selle HEPA 13 filter* puhastab isegi ruumiõhku: tolmuimu ajal filtreeritakse ümbritsevast õhust välja enam kui 99,999% kõigist osakestest*, isegi peentolm. Lõpuks ometi saavad allergikud hinge tõmmata!
Mudel kõigile loomasõpradele: Cat & Dog
Cat & Dog eemaldab oma turboharja abil vaipkatetelt ja vaipadelt tõhusalt kõik karvad ja ebemed. Ebameeldivate lõhnade leviku takistamiseks neutraliseerib Complete C3 need tõhusalt Active AirCleani filtri abil.
Teie soovidele kohandatud lahendused
Erinevad elustiilid ja elukorraldused nõuavad individuaalseid lahendusi. Miele soovib teie siseruumide hügieeninõudeid võimalikult täpselt täita. Seepärast pakub Miele mitmesuguseid tolmuimejamudeleid ja spetsiaalseid varustusvariante.Miele juurdeostetavate originaaltarvikutega saate Miele tolmuimeja ka hiljem muutunud vajadustele kohandada, näiteks kui võtate lemmiklooma, vahetate põrandakatteid või kui teil tekib kodutolmuallergia.
Sosinvaikne: Silence
Vaid 64 dB-ga on Complete C3 Silence kõige vaiksem tolmuimeja Miele tootevalikus. See väärtus saavutatakse tänu ventilaatori spetsiaalsele mürasummutusele, samuti tänu müra vähendavale Silence AirCleanI filtrile.
Mugavaks muudetud põrandahooldus: Comfort
See on mugavaim Miele tolmuimeja: kõiki olulisi funktsioone saate mugavalt juhtida käepidemel olevalt kaugjuhtimispuldilt. Ja tänu Dynamic Drive'i juhtrullikutele saab Miele Comforti vaevata manööverdada.
standardi EN 60312-1 kohaseltstandardi EN 1822/2011 kohaselt * Varustatus sõltub mudelist