Peske lihtsalt täiuslikult. Mielega.

Peske lihtsalt täiuslikult. Mielega.
Juba enam kui 120 aastat on Mielel silmapaistvad eksperditeadmised pesuhoolduse valdkonnas. Alates täiuslikust pesumasinast kuni sobiva pesuvahendini töötab Miele iga toote välja oma eriteadmiste põhjal ja kirega. Tänu sellele on meil 360° vaade. Spetsialistidena timmime pesuhoolduse kõik osad optimaalselt paika. Me tunneme pesuprotsessi samme, pesuvahendi koostisainete omadusi ja eri tekstiilide nõudeid. Nii tekib eri komponentide täiuslik kokkumäng: pikki aastaid usaldusväärne Miele hooldussüsteem.Tänu sellele kõikehõlmavale kogemusele pakub Miele igale rõivale sobivat pesuvahendit: UltraWhite valgele, UltraColor värvilistele tekstiilidele või WoolCare õrnadele looduslikele kiududele. Nii puhastatakse igat liiki tekstiile põhjalikult ja hooldatakse samal ajal õrnalt.
Optimaalne kokkumäng
Spetsiaalselt Miele pesumasinatele häälestatud koostised seisavad hea täiuslike pesutulemuste eest. Täiuslike tulemuste saavutamiseks mõõdeti ja testiti lisaks tõhusaimaid doseerimissoovitusi, lähtudes Miele pesu- ja hooldusprogrammide veekogustest ja temperatuuridest. Nii kasutate äärmiselt säästliku doseerimise juures Miele pesumasina võimsuse alati optimaalselt ära. Lisaks säästate keskkonda.
Kaitske tundlikku nahka
Õrn nahk vajab erilist kaitset – ka siis, kui tegu on pesuhooldusega: meie Sensitive'i pesuvahendid ei sisalda seepärast värv- ega lõhnaaineid ning allergiad pole mingi teema. Nii annate oma tundlikule nahale rahu, mida see vajab. Optimaalsest pesuhooldusest ei pea te seepärast loobuma: tulemused on parimad.
Nordic Swan Label: jätkusuutlikkuse kinnitus
Nordic Swan Label on seotud rangete keskkonnanõuetega. Need puudutavad kogu toodete olelustsüklit – toorainetest pakendini. Meie pesuvahend UltraColor Sensitive täidab need täismahus. See tähendab ka seda, et pesuvahendid on lõhna- ja värvainevabad – nii säästavad need nahka ja keskkonda.
* Varustatus sõltub mudelist