Ruumisäästlik ja mitmekülgne

Aurutamine
Aurutamist loetakse üheks kõige tervislikumaks toiduvalmistusviisiks. Ent mis teeb aurutamise nii tervislikuks? Toiduaineid küpsetatakse suhteliselt madalal temperatuuril – nii säilivad väärtuslikud vitamiinid ja mineraalained erinevalt tavalisest keetmisest, kus temperatuur on tihtipeale liiga kõrge. Samal ajal ei ole aurutamisel vahetut kokkupuudet veega, mistõttu säilitavad toiduained oma intensiivse maitse. Ka teadlased on juba tõendanud aurutamise väärtuslikke eeliseid: eelkõige C-vitamiini sisaldus on aurutatud toiduainetes oluliselt kõrgem, näiteks auruahjus valmistatud paprika sisaldab täpselt sama palju toitaineid kui toores – see annab nii tervise- kui ka maitse-eelise.
Küpsetamine ja praadimine
Alati täpselt: tänu täisväärtuslikele küpsetusahjufunktsioonidele nagu üla- / altkuumutus, üla- või altkuumutus, suur või väike grill, pöördõhuga grill või intensiivküpsetus valmistatakse iga toitu optimaalselt. Veel rohkem mugavust toiduvalmistamisel pakub DGC Pros olev toidutermomeeter, mis valvab pidevalt sisetemperatuuri, arvutab automaatselt valmistusaega ning lõpetab soovitud sisetemperatuuri saavutamisel valmistusprotsessi.
Nutikalt kombineeritud 
DGC võimaldab kliimaküpsetuse töörežiimis aurupahvakute lisamisega lisada valmistusprotsessi niiskust. Seeläbi saate läikiva koorikuga eriti õhulise leiva ja mahlase prae.Veelgi täpsemalt saate DGC Pro küpsetuskliimat kohandada niiskuse täpse protsendi seadistamise ning mitme valmistussammu kombineerimise võimalusega. Seeläbi ühendab DGC Pro nii niiske kui ka kuiva kuumuse uueks töörežiimiks – kombineeritud aurutamiseks – ning pakub sellega kolme funktsiooni ühes seadmes.
* Varustatus sõltub mudelist