Parim vedela pesuvahendi süsteem

Parim vedela pesuvahendi süsteem
Miele on teinud pesuhoolduses revolutsiooni: Miele kahefaasiline süsteem peseb põhjalikumalt ja puhtamaks kui tavalised vedelad pesuvahendid, mis ei sisalda pleegitusainet, sest see võib teised koostisained hävitada. Miele UltraPhase 1 ja 2 eraldi hoiustamise ja doseerimisega on võimalik kasutada TwinDos®-i süsteemis pleegitusainet.
Kontrollitud kvaliteet
Hohensteini instituut uuris seoses "Miele" pesuvahenditega "UltraPhase 1" ja "UltraPhase 2" automaatse 2-faasilise doseerimissüsteemi omadusi. Suurepärane pesutulemus kinnitati seoses plekieemalduse, heleduse, halliks muutumise vastasuse ja doseerimistäpsusega.
Toimeained ja ensüümid vahendis “UltraPhase 1” eraldavad mustuse ja eemaldavad plekid, nt õli ja rasva, valgud ja tärklise. “UltraPhase 2” lisab pesuprotsessi pleegitusaine optimaalsel ajahetkel ja eemaldab isegi tõrksad plekid, nagu kohv, tee, puuviljamahlad või punane vein.Selle doseerimispõhimõtte suur eelis on, et esimest korda ei saa vedela pesuvahendiga täiuslikult pesta mitte ainult kirjut, vaid ka valget pesu.
Automaatne doseerimine TwinDos®-iga ei ole mitte ainult praktiline, vaid tagab samal ajal ka perfektse puhtuse: UltraPhase 1 ja 2 muudavad teie seadme parimaks vedela pesuvahendi süsteemiks. TwinDos® doseerib vahendeid UltraPhase 1 ja 2 optimaalsel ajahetkel pesuprotsessi ja saavutab niiviisi parima pesutoime. Peale selle doseerib TwinDos® vahendit nii täpselt, et võrreldes käsitsi doseerimisega säästate kuni 30% pesuvahendit*.
Vastavalt Öko-Institut e.V. 06.09.2013 testile “Automaatse TwinDos®i doseerimisega pesumasinate säästupotentsiaal” * Varustatus sõltub mudelist