Soovite oma robottolmuimejaga suhelda? 

Olekuekraan 
Avaekraan kuvab ülevaatlikult kogu vajaliku teabe, näiteks millisel töörežiimil “Scout RX3” sel ajahetkel on ja millal alustatakse järgmist puhastust. Ainult kahe klõpsuga saate valida puhastusrežiimi ja robottolmuimeja kohe käivitada. 
Taimeri abil saab programmeerida soovitud käivitusaja. Võimalik on seadistada kuni 7 individuaalset taimerit, nii et näiteks nädala sees on käivitusaeg teistsugune kui nädalavahetusel. 
“Scout RX3” navigeerib süstemaatiliselt läbi ruumide ja loob sealjuures puhastatud eluruumidest kaardi. Nii saate igal ajal jälgida, millises kohas “Scout RX3” parasjagu viibib ja millised alad on juba puhastatud. 
“Home Vision HD”*
Funktsiooni “Home Vision” abil saab kodust eemal olles igal ajahetkel kontrollida, kas kodus on kõik korras. Esikaamerate kaudu on sealjuures võimalik robottolmuimeja tegevust reaalajas jälgida. Kaamerapilt saadetakse teie mobiilsesse lõppseadmesse otseülekandena turvaliselt ja krüptitult parima HD-kvaliteediga*
Rakenduse intuitiivne juhtimine* 
Ükskõik kas kodus või kodunt eemal – rakenduse abil saate öelda robottolmuimejale nutitelefoni või tahvelarvuti kaudu, mida ja millal teha tuleb. “Miele Scout” rakendus pakub selleks mugavaid funktsioone.
Saadaval mobiilsele lõppseadmele (Miinimumnõuded leiate rakenduste poes toodud andmetest.)Ülekandekvaliteet sõltub teie koduse internetiühenduse, samuti mobiilse lõppseadme kiirusest.sõltub mudelist * Varustatus sõltub mudelist