Ossobuco on üks Milano köögi populaarsemaid toite. Seda traditsioonilist hautatud vasikakoodi valmistamise retsepti on tavapäratu kohvimaitsega veidi kaasajastatud.
Ossobuco valmistamisel on ...
Ürdise sidruni-gremolata ja vasikakoodi valmistamise retsept
Veiselihapuljong energiajoogi asemel? Näib, et see on juba ammutuntud maitse, kuid ilmselgelt hõlmab see endas igat liiki tervisele kasulikke mõjusid. Retsept seiklushimulistele ...
Väikese kiiksuga energiajoogi valmistamise retsept
Merikoger, tuntud ka kui doraado, on Vahemere kala, mida on toiduks tarbitud juba muistsetest aegadest saati. See maitseb eriti hästi aurutatult.
Merikoger on üks Vahemere kõige hinnatumaid kalu. ...
Nice’ist pärit ratatouille on Prantsuse provansi köögi traditsiooniline element, ent tänapäeval on selle toidu erinevad variandid levinud kogu Euroopas. Antud retsept sobib eriti hästi merikogre ...
Värviline kaaslane maitsetest tulvil kala kõrvale.
Kohv ei ole mõeldud vaid joomiseks! See on ka suurepärane koostisosa oivaliste magustoitude valmistamiseks, nagu kohvimaitseline karamellkreem, krõbedad kohvimaitselised tuille-küpsised või ...