Generation 7000 uuendus
Rohkem uuendusi kui iial varem.
Uus Generation 7000
Usume, et hea saab alati paremaks minna. Alates asutamisest 1899 seisame kirgliku insenerikunsti, hämmastava tehnoloogia ja ebatavalise disaini eest. Uus põlvkond 7000 seab taas uusi standardeid. Uus põlvkond 7000 läheb nüüd veel kaugemale: see kirjutab tuleviku ümber.
VITROLINE'I DISAIN
ELEGANTNE KLAAS | AJATU | MOODNE
PURELINE'I DISAIN
HORISONTAALSED JOONED | KLAASIST AKTSENDID | SILMATORKAV KÄEPIDE
ARTLINE'I DISAIN
MINIMALISTLIK | KÄEPIDEMETA | TÄIUSELIK INTEGREERIMINE
CONTOURLINE'I DISAIN
KLASSIKALINE | ROOSTEVABA TERAS | FUNKTIONAALNE

SUUREPÄRANE DISAIN MIELELT
Disainisarjad ArtLine, VitroLine ja ContourLine on saanud reddoti disainiauhinna.
Disainisarjad VitroLine ja ArtLine on saanud iF-i disainiauhinna 2019.

DIALOOGKÜPSETAJA

MIELE ESITLEB MAAILMAS UUDISTOODET: DIALOOGKÜPSETAJAT
Miele dialoogküpsetaja toob pöörde kõigesse, mida seni toiduvalmistamisest teadsite. Selle uuenduslik tehnoloogia teeb võimatu võimalikuks. Andurid on pidevas dialoogis koostisosadega ning tagavad ühtlase, tervikliku küpsemise. Liha, kala ja köögivilju saab valmistada samal ajal ning küpsetada täpipealt. Tere tulemast kokkamise tulevikku.

KÜPSETUSAHJUD

TASTECONTROL
Üleküpsenud road või soovimatu järelküpsemine kuuluvad minevikku. Tänu TasteControlile avaneb küpsetusahju uks automaatselt, kui roog on valmis nii, nagu peab, ja küpsetusahi jahtub kiiremini. Kui soovite üksikuid koostisosi hoida soojas või kui liha peab seisma, saate täpselt seadistada, millist temperatuuri peab hoidma.

AURUAHJUD

DUALSTEAM
Meie seni võimsaim auruahi. DualSteam sulgeb kiiresti aroomid ja toitained ning tagab lisaks ühtlase temperatuuri ja niiskuse kogu küpsetuskambris. Nii täpne, et temperatuure saab seadistada kraaditäpsusega, probleemituks sous vide'i meetodil küpsetamiseks.

INDUKTSIOONPLIIDIPLAADID

NUTIKAS POTITUVASTUS
Ükskõik, kuhu liigutate poti täispinnalisel induktsioonpliidiplaadil, temperatuuriseadistused liiguvad kaasa. See tähendab oluliselt suuremat vabadust ja paindlikkust menüü valmistamisel, eriti kui see koosneb paljudest komponentidest.