Uuendus parimate tulemuste heaks

Ainult Mielelt
Parim vedela pesuvahendi süsteem turul!
Hohensteini instituut uuris seoses Miele pesuvahenditega UltraPhase 1 ja UltraPhase 2 automaatse kahefaasilise doseerimissüsteemi omadusi. Suurepärane pesutulemus saavutati nii plekkide eemaldamisel, valge värvi säilitamisel, halliks tõmbumise takistamisel kui ka doseerimise täpsusega.
Ainult Mielelt
TwinDos®*
Saavutage alati täiuslikud tulemused: tänu uuenduslikule doseerimissüsteemile TwinDos®* doseeritakse integreeritud pesuvahendit UltraPhase 1 ja 2 täiesti automaatselt ning te säästate võrreldes käsitsi doseerimisega kuni 30% pesuvahendit. UltraPhase 1 tagab täiusliku puhtuse nii valgel kui ka erksavärvilisel pesul. UltraPhase 2-ga lisatakse pesuprotsessi õigel ajal pleegitusaine, mis eemaldab täielikult ka tõrksad plekid.
Ainult Mielelt
Kahefaasiline süsteem
Miele kahefaasiline süsteem peseb põhjalikumalt ja puhtamaks kui tavalised vedelad pesuvahendid, mis ei sisalda pleegitusainet, sest see võib teised koostisained hävitada. Tänu Miele UltraPhase 1 ja 2 eraldi säilitamisele ja doseerimisele on TwinDos®-süsteemis võimalik kasutada pleegitusainet.
Ainult Mielelt
Uuenduslik doseerimissüsteem
UltraPhase 1 toimeained lahustavad mustuse ja eemaldavad plekid, näiteks õli ja rasva, valgud ja tärklise. UltraPhase 2 lisab pesuprotsessi pleegitusaine optimaalsel ajahetkel ja eemaldab isegi kangekaelsed plekid, nagu kohv, tee, puuviljamahlad või punane vein. Kogege Miele keemialaborit ning UltraPhase 1 ja 2 puhastusjõudlust aadressil www.miele.de (tooted – Miele puhastustooted).
Ainult Mielelt
Õrn pesuvahend
Tundliku naha kaitseks on nüüd meie UltraPhase 1 ja 2 saadaval ka õrna pesuvahendina: see on täiesti värvi- ja lõhnaainevaba. Sellega annate oma nahale rahu, mida see vajab, ja allergiad pole enam teema. Aga pesu? Optimaalselt puhastatud ja kõige paremini hooldatud – ka sellele võite kindel olla.
Patent EP 2 784 205 * Varustatus sõltub mudelist