Kui palju puhtust on vaja heaks enesetundeks?

Sobiv kott? Väga lihtne!
Tolmuimejale õige tolmuimejakoti leidmine ei ole sageli lihtne. “Miele” puhul aga küll: sobiva “HyClean”-originaaltolmuimejakoti tunnete ära värvi abil kindlaks määratud võti-lukk-põhimõtte abil.
Kõrgeimal tasemel imemisjõud.
Tänu astmelistele filtrikihtidele püsib “Miele” tolmuimejakott “HyClean” ka suureneva täitumise korral õhku läbilaskev. Seade annab teada, kui tolmuimejakott on täis või õhufilter küllastunud. Nii naudite pärast vahetamist püsivalt tugevat imemisjõudu, puhastusjõudlust ja hügieeni nagu esimesel päeval.
Miele hoiab teid
Kodutolmuallergikutele soovitame standardvarustusse kuuluva “HEPA”-filtriga tolmuimejat. Mõnda “HEPA AirClean”-filtriga “Miele” põrandatolmuimejat soovitab allergikutele ka TÜV Nord. Sest tänu oma spetsiaalsele korpuse tihendile ei täida mitte ainult õhufilter, vaid ka terve seade TÜV Nordi nõudeid, mida kontrollitakse igal aastal. Filtreeritud, väljapuhutav õhk on puhtam kui tavaline ruumiõhk. Peale selle jäävad bakterid, allergeenid ja hallitusseene eosed kindlalt tolmuimejakotti.
"HyClean 3D Efficiency"
Uued tolmuimejakotid pakuvad suurimat tõhusust tolmu imemisel ka madalal võimsustasemel ‒ tänu väikese õhutakistusega “SoftStructure”-pinnale. Nii saate harjumuspärase kõrge puhastustõhususega tolmu imedes säästa energiat.
Tolmuvaba, hügieeniline tolmuimejakoti vahetamine
Tolmuimeja avamisel sulgub originaalse “Miele” “HyClean”-tolmuimejakoti ava automaatselt ja sulgeb imetud tolmu igaveseks kindlalt kotti. Peale selle takistab põhimaterjal tolmuimejakoti rebenemist, isegi kui olete imenud teravaid esemeid, näiteks kilde. Nii ei saa kord sisse imetud (peen)tolm enam välja tungida.
Meisterlik peentöö
Miele puhul saate valida viie erineva õhufiltri vahel: AirCleani filter: tõhus filtreerimine vastavalt igapäevastele vajadustele. 99,9% üldine tolmu kinnipidamisvõime* koos HyCleani tolmukoti ja mootorfiltriga. AirClean Plusi filter: tõhus filtreerimine eriti puhta toaõhu nimel. Active AirCleani filter: ebameeldivate lõhnade oluline vähendamine* – ideaalne koduloomaomanikele. HEPA AirCleani filter: filtreerib isegi peentolmu ja allergeene – ideaalne kodutolmuallergikutele. Tolmuimeja 99,999 % üldine tolmu kinnipidamisvõime* ning HEPA* 13. Silence AirCleani filter: müra vähendav filter eriti vaikse tolmuimemise jaoks.
standardi EN 60312-1 kohaseltVarustus oleneb mudelist * Varustatus sõltub mudelist