Teie köögimeeskonna tõeline täiendus

Tradits. kohtub uuend.likkusega: aurut. muut.
Tänase auruti juured asuvad Hiinas. Seal on roogade aurutamine juba aastatuhandeid tähtsaim toiduvalmistamise meetod. Juba kaua enne meie ajaarvamise algust võeti seal kasutusele topeltseinaga keedunõud, milles küpsetati toite vedelikust eraldatult. Selle õrna toiduvalmistusviisi eeliseid alahinnati läänemaailmas pikalt. Miele aurutiga saate seda imelist toidutegemiskunsti lõpuks ka kodus kasutada – lihtsalt, mugavalt ja uskumatult maitsvalt.
Miks on aurutamine nii tervislik
Rohkem maitset, rohkem toitaineid: Miele aurutiga tehtud road on pidu meeltele. Eelkõige just toitude intensiivne, ehtne ja loomulik maitse ning meeldivalt tihe konsistents on see, mis ikka ja alati vaimustavad. Aurutite põhimõte on lihtne ja mõjus: kuum õhk voolab kõigist külgedest ümber roa. Otsene soojusülekanne tagab kiire valmimisprotsessi ilma keemamineku aegadeta. Toit ei ole vees ning seda ei kurnata – toidu maitse ja toitained säilivad pea täielikult. Õrna ettevalmistusviisiga sobib auruti eriti tundlikele toiduainetele, näiteks õrnadele köögiviljadele, kalale, aga ka lihale ja kartulitele.
* Varustatus sõltub mudelist